AKTUELNO

Proveo je 18 dana u zatvoru.

Uroš Ćertić proveo je 18 dana iza rešetaka, nakon što je krajem septembra ove godine uhvaćen kako sa sobom nosi oružje za koje nema dozvolu. Dok je bio iza brave, kako kaže, trudio se da ne misli na nevenčanu ženu i dete.

Foto: Instagram.com/ukicertic011

Sve sam činio samo da ne mislim na ženu i dete jer mi je razdvojenost od njih strašno teško pala. Besomučno sam gledao Rolan Garos, Noleta, ali svako veče su mi se javljala pitanja: "Šta li sada radi Nikolas (sin), da li spava, guče li, da li se pita gde je onaj čovek koji mu se javljao svakog jutra u cik zore? Njegov miris mi je neverovatno nedostajao. Shvatio sam koliko vredi sloboda - rekao je Ćertić.

Uroš važi za našeg najpoznatijeg kaskadera u Holivudu, a ispričao je i kako su nevenčana supruga i on podelili poslove oko naslednika.

Foto: Instagram.com/ukicertic011

Od prvog dana poslujem oko bebe, Ivana (nevenčana supruga) i ja smo se podelili, pa ja "radim" ranojutarnju smenu, od tri ujutru do podne, a ona je sa njim preko dana. U mojoj smeni tri puta menjamo pelene i hranimo se aptamilom, a izveštio sam se i u pravljenju kašica. Polako prelazi na čvršću hranu, jede batat i tikvice. Krupna je beba, već sada ima 11 kilograma i zaboli me kičma kad ga nosim, pogotovo jer sam prošle godine doživeo ozbiljnu povredu na snimanju, frakturu tri pršljena. Ali to su slatke muke. Najviše uživam kad je sve mirno i tiho, kad ceo grad spava, a on mi da signal da je tu sa samo nekoliko zvukova, pa ga ja onda uzmem i dok ga jednom rukom držim za glavicu, drugom ga hranim. To zbližavanje mi je neverovatno - kaže Ćertić.

Autor: Pink.rs

#Uroš Ćertić