AKTUELNO

Nedelja puna dešavanja!

Upravo je na programu TV Pink počelo novo izdanje emisije "Izbor potrčka", a zatim će uslediti i "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" koji je ušao u Belu kuću kako bi sa zadrugarima prečešljao sva dešavanja.

Foto: TV Pink Printscreen

I te kako burna nedelja je za nama, a mnoge stvari u rijaliti programu "Zadruga" promenile su se tokom proteklih dana. U subotu veče ušlo je čak troje novih zadrugara. Reč je o Nikoli Đorđeviću, na kog su mnoge devojke pale, zatim Zerina Hećo, koja se nije pozdravila s cimerima i odmah obračunala sa Alenom Hadrovićem, a zatim i Nina Oluić.

Juče je Marko Janjušević Janjuš bio na tajnom zadatku, a on je morao da iscenira svoje bežanje iz "Zadruge" nakon niza obračuna sa Majom Marinković kojoj je to teško palo. Janjuš nije mogao da gleda Maju kako plače, zbog čega odlučio da se razotkrije i Rajskog ostrva joj sasuo sve što je imao tokom emotivnog susreta.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć je imanje napustio Bojan Savić, koji je za vođu postavio Alena Hadrovića. Danas su ukućani slavili i rođendan Kristijana Golubovića, a onda su zadrugari otišli u kupovinu, zbog čega je popodne na imanju bilo još burnije.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

U nastavku večeri saznaćemo koga će Alen postaviti za svoje ovonedeljne potrčke, a onda će uslediti i veoma zanimljiv "Pretres nedelje". Ostanite uz TV Pink, jer nas očekuje veoma burna noć!

Autor: S. K.

#Izbor potrčka

#Pretres nedelje sa Milanom