AKTUELNO

Uživaju u ljubavi!

Pevač Dado Polumenta odlučio je da se vrati na muzičku scenu posle nekoliko godina pauze. I njegov privatan život jako je buran, a Dado se čak tri puta ženio. Njegova sadašnja supruga Ivona, s kojom ima ćerku Aleu rešila je da progovori o Polumenti.

Foto: Instagram.com/dadopolumentaofficial

Inače, ovo je prvi put da Ivona javno priča o svom suprugu koji ju je osvojio na prvi pogled, pa je priznala i čime ju je osvojio.

Iskreno, svojom dobrotom. Mi kada smo se videli prvi put to je bilo u Novom Sadu. Sreli smo se ranije, slučajno u nekom kafiću gde je on mene pitao da snimam spot s njim. Tu smo se gledali i znala sam da će baš on da bude ljubav mog života - rekla je Ivona.

Foto: Instagram.com/dadopolumentaofficial

U njegovim očima sam videla dobrotu, i to što on jeste. Dobar je suprug, otac, najbolji pevač. Svaki dan je se bolji - dodala je supruga Dada Polumente.

Ivona je odlučila da progovori i o Dadovim lošim stranama, pa je tako istakla da je Polumentina jedina mana što se punu nervira kada je gladan: "Ali ima puno više vrlina. U svakom vidi dobro, i nažalost on uvek nastrada tu" - zaključila je ona.

Autor: S. K.

#Dado Polumenta