AKTUELNO

A onda se desio preokret.

Mladi glumac Andrija Kuzmanović odlučio je u domaćim medijima da se priseti početka svoje karijere. Kaže da nije bilo lako, kao i da je jedva krpio kraj s krajem. Tako je sve bilo do jednog filma koji je snimio s Milošem Bikovićem pre nekoliko godina.

Foto: Tanjug

Jedno vreme sam pozajmljivao od moje sestre Simone, ona je već radila jer je 11 godina starija od mene. Ja sam tada radio u pozorištu i imao od 12.000 do 18.000 dinara zaradu. Ali to je bilo neko vreme takvo. Svako vreme nosi neke svoje situacije. Lepo bi bilo da se današnji klinci iscimaju više za sebe i za porodicu, nikom ne cvetaju ruže - rekao je Andrija.

Foto: TV Pink Printscreen

Andrija dodaje i da je živeo s roditeljima, sve dok nije završio fakultet. On je izneo i svoj stav, pa istakao da se do uspeha dolazi vrednim radom i trudom.

Ja sam dugo živeo kod mojih, dok sam završio fakultet, pa dok sam krenuo da radim... Onda je došao Montevideo i počeo sam da zarađujem i budem samostalan, da imam uslova da se odvojim i živim sam. Rad, trud, velika želja za poslom, mislim, da će svakom da donese bolje sutra - kaže Andrija.

Autor: S. K.

#Andrija Kuzmanović