AKTUELNO

Važi za velikog zavodnika.

Bivši zadrugar Stefan Karić častio je sebe novim skupocenim automobilom marke "BMW", a ekipa emisije "Ekskluzivno" proverila je o kakvom četvorotočkašu se radi.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan je otkrio šta mu je bitno kod automobila, ali i da li žene padaju na to kada ga vide u ovakvom luksuznom ljubimcu na četiri točka.

Današnji dan je bio stresan, nisam ni doručkovao.... Sva sreća nemam ni menadžera ni menadžerku tako da sam biram koji auto ću da kupim sebi. Mora da bude sve kako treba, mora da bude ful oprema, mora da ima dobru muziku, da bude automatik, da ima pogon na sva četiri točka, da bude bezbedan. Ne znam koliko devojke padaju na automobile, naravno ima i devojaka koje vole automobile, ali ja više na svoj način osvajam, ne kolima. Desi se da nekad skrenem s puta, pa onda isprljam gume, ali nisam nikad sam, uvek ima nekog sa mnom - rekao je Stefan, a onda otkrio da mu se smučilo što se njegova luksuzna kuća toliko provlačila po medijima:

Foto: TV Pink Printscreen

Malo mi se to i smučilo iskreno, pričalo se o kući, o bazenu, kao da je to ne znam šta, katastrofa. Ali eto, završila se i ta fama, oko kuće, oko bazena - ispričao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: R.L.

#Stefan Karić