AKTUELNO

Otvorila sve karte!

Voditelj Darko Tanasijević je pre večerašnjeg izbacivanja obavio intervju i sa Tarom Simov. Tara je pričala o situaciji sa Nenadom Aleksićem Ša, ali i o novom zadrugaru Nikoli Đorđeviću, od koga se danas nije odvajala.

Ništa, ja sam ispričala sve, tokom mog druženja sa Ša sam pomislila u situacijama da on oseća nešto više od prijateljstva. Trenutno nemamo komunikaciju, tj. osnovnu. Eto, imamo zadatak, i sa Franom ne pričam - ispričala je Tara na početku:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se Đedoviću poveravam, ja sam njemu to rekla bez bubice, da sam htela da se pokrene priča, rekla bih sa bubicom. Đedović je malo loše protumačio. Ne perem se ja, delom sam kriva što sam imala prisan odnos sa oženjenim čovekom. Ja to nisam gledala na takav način, on mi je opisivao ženu kao kul, urbanu, stalno mi je pričao o njoj tih 10, 15 dana na početku - istakla je Simova, pa se dotakla Nikole:
Rekli su mi da je bivši momak od naše javne ličnosti, rekla sam da je top frajer. Zgodan, interesantan, jako kulturan i vaspitan. Miljana ga pita šta misli o meni, on kaže da me zna 7 godina. Kad sam bila klinka provodili smo vreme tad na nekim žurkama, te što sam ja pravila, on je ostao u tom poslu, ja nisam. Jeste mi se dopao fizički, to je tip mog muškarca. Ali njemu se sviđaju Nataša i malo Aleksandra. Jeste simpatičan, međutim, situacija je takva kakva jeste... Više navijam za Natašu, nego Aleksandru. Ne želim da dovodim sebe u situaciju da se zaljubim - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Čorba i ja smo završili taj neki odnos. Ja ga ne opravdavam, ti neki ružni epiteti, hran, smrad, to nije za mene mislio. A taj epitet 200g smrdljivog mesa, koristi i Bora Čorba, tako da, dečko je takav. On je bio inicijator da budemo drugari, a ne zadrugari. Ja eto, kupujem mir po kući. Sad sve teče kako treba, pomagala sam mu da spremi izneđenje za Kristijana. Mene odbija njegov sleng, njega moja histeričnost i napornost - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.