AKTUELNO

Glasajte za omiljenu kombinaciju.

Prošle nedelje imali ste priliku da glasate za najupečatljiviju odevnu kombinaciju u nedelji koji su obeleželila mnogobrojne proslave slava i rođendana. Ubedljivu pobedu odneo je Fran Pujas i to sa 39% osvojenih glasova. Publiku je oduševila njegova jakna koju je dobio za rođendan, kao i trenerka koju je upario sa njom i tako sve podsetio na kombinaciju koju je Uma Turman nosila u kultnim filmovima "Kill Bill". Podsetimo, Fran je već jednom pobedio u anketi, kada je publika glasala za modni favorit sa svadbe Mine Vrbaški i Filipa Cara.U nastavku ovog teksta možete pogledati odevne kombinacije koje smo izdvojili za ovonedeljnu anketu i glasati za njih.

Foto: TV Pink Printscreen

DAMA KOJA ZNA ŠTA ŽELI

Bivša inspektorka Ljiljana Stevanović Lili imala je turbulentnu nedelju obojenu sukobima sa zadrugarkama, od kojih prednjače Nadica Zeljković i Paula Hublin. Paula je zamerila Lili što omalovažava devojke u kući i udara na njihov moral, pa joj je rekla da nema pravo da to radi, jer je i sama priznala da je sponzoruša, koja je dobila stan od partnera. Lili joj na to nije ostala dužna, a u sinoćnjoj emisiji "Pitanja novinara" objasnila joj je da ona nije sponzoruša i da sama dovoljno zarađuje, ali i da ima svoje kriterijume i da voli ostvarene muškarce, koji je obasipaju poklonima. Lila je još jednom pokazala svoj ekstravagantni ukus, te za gore pomenutu emisiju odabrala zlatno-crnu haljinu koja izgleda skupoceno, kaiš koji je svima zapao za oči, kao i krupne minđuše, koje su se uklopile uz ovaj stajling.

Foto: TV Pink Printscreen

BELA LABUDICA

Veliku pažnju zadrugara i javnosti sinoć je privukao ulazak Zerine Hećo, takmičarke koja je još u "Zadruzi 2" napravila pravi haos svojim učešćem. Ona se u emisiji "Pitanja novinara" sukobila sa Alenom Hadrovićem, a njihova svađa i iznošenje detalja o odnosu trajali su preko sat vremena. Svi zadrugari su pomno pratili ovaj okršaj, ali je Zerina ostavila utisak na njih i svojim izgledom. Nakon teškog perioda u životu za nju i borbe sa bolešću, Hećo se oporavila, a sinoć se odlučila za belu odevnu kombinaciju koja je bila prošarana perjem. Zerina je dobila komplimente za izgled i od svojih ljutih rijaliti neprijatelja, Miljane Kulić i Vladimira Tomovića.

Foto: TV Pink Printscreen

DESANKA SE VRAĆA TOMOVIĆU?

Mina Vrbaški već četiri sezone oduševljava ljude svojom lepotom. Atraktivnu zadrugarku mogli smo videti u raznim fazama, a mnogima je ostala upečatljiva po svom načinu oblačenja dok je trajala njega saga sa Vladimirom Tomovićem u "Zadruzi 3". Mina je tada počela da se oblači svedenije, a zbog damskih šešira koje je nosila, od pevačice Zorice Marković dobila je nadimak "Desanka Maksimović". I Vrbaški je imala burnu nedelju, a svi nagađaju kome njeno srce zapravo pripada - Tomoviću, bivšem dečku Mensuru Ajdarpašiću, bivšem dečku Filipu Caru ili novom ljubavnom interesu Đorđu Milutinoviću. Ono što su mnogi primetili je da se Mina u poslednje vreme ponovo oblači kao kad je jurila Tomovića u "Zadruzi 3", a veći deo publike smatra da se upravo ovim želi da pokaže njemu da joj se baš on i dalje dopada. U prilog ovome govori i Minina haljina koju je nosila tokom emisije "Pitanja novinara".

Foto: TV Pink Printscreen

NEŽNA BAJKERKA

Osim Zerine Hećo, u Belu kuću se sinoć uselio i atraktivni Nikola Đorđević, koji je poremetio mnoge zadrugare. Danas se nekoliko njih bori za njegovu pažnju, a on je najviše vremena proveo sa Tarom Simov. Tara se po mnogo čemu razlikuje od svojih cimerki, a čini se da je danas želela da privuče Nikolinu pažnju i svojom odećom. Đorđević je sinoć otkrio zadrugarima i da vozi motore, a Tarina današnja kombinacija upravo podseća na nešto što je prikladno vožnji motorom. Kako Simova voli da bude drugačija, tako i njena današnja odeća nije bila u klasično crnoj bajkerskoj boji, već je bila u nežnim pastelnim bojama, roze i plavoj, a sve to dopunila je i roze čizmama.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. P.

#Zadruga

#Zadruga 4

#anketa

#Šimanovci Fashion Week