AKTUELNO

Ponosan je i na porodične uspehe.

Gost u ovonedeljnom izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" bio je Dragan Džajić, fudbalska legenda, koji je otkrio da je danas za njegovu porodicu važan datum.

Danas mi je 32. godine braka. Lepo je se setiti tog dana, običnih dana ima puno. Neke datume morate da pamtite, ne što morate, nego što želite - rekao je Džajić.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je otkrio da je suprugu poklonom iznenadio ovog jutra, pa istakao zašto mu je porodica važna.

Ja sam jutros obavio to, zadovoljni smo, voleo bih da doživimo i naredne jubileje. Meni je porodica mnogo značila, mnogo su doprineli da imam cilj, da živim sa njim. Posle kad su došla deca, da ih vaspitavam. Ponosan sam na decu, dobre su devojke, one su ostvarene, imaju svoju decu, samo da to potraje. Nadam se da sam uspešan roditelj i suprug. Imam decu i suprugu na koje sam ponosam, i Crvenu Zvezdu na koju sam ponosan - rekao je Dragan.

Foto: Andreja Damnjanović

Progovorio je i o budućnosti svojih unuka, i otkrio da neće uticati na to da se bave fudbalom.

Nemam ništa protiv, voleo bih da doživim da vidim kako igraju fudbal. Imao sam dosta dece još iz familije, pa se niko nije bavio fudbalom. Voleo bih da doživim da moji unuci odrastu, pa da napravim pravu procenu - zaključio je Džajić.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S.M.

#Dragan Džajić Džaja