AKTUELNO

Ponosni baka i deka otkrili kako je protekao porođaj snajke Nine, ali i na koji način će obeležiti ovaj veliki dan za porodicu Trajković.

Popularni folker Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa danas imaju veoma bitan povod za slavlje. Naime, Đani i Slađa postali su deka i baka zdravog dečaka koji je danas došao na svet.

Foto: Pink.rs

Snajka Nina i sin Miloš učinli su ih najponosnijim i najsrećnijim ljudima, a dolazak unuka Nikole na svet definitivno je nešto najlepše što im se desilo u poslednje vreme.

Đani i Slađa sad su se oglasili ekskluzivno za Pink.rs, pa sa nama podelili utiske, nakon što su dobili unuka Nikolu.

Foto: E-Stock

- Šta da kažemo, ovo se ne može opisati rečima. Presrećni smo, stigla je naša sreća, naš unuk Nikola. Ovo je za nas poseban dan, ovoliku sreću nismo dugo osetili, Miloš i Nina su nas učinili najponosnijim dekom i bakom na svetu. Snajka i beba su dobro, porođaj je protekao u najboljem redu, sve vreme smo bili uz njih. Jedva smo dočekali da čujemo lepe vesti danas. Nažalost, situacija je takva kakva je, pa ne možemo da slavimo onako kako bismo voleli, ali svakako ćemo u krugu porodice obeležiti ovaj poseban dan. Kad bude bilo pogodno vreme za to, svakako ćemo da napravimo veliko slavlje da proslavimo kako dolikuje - poručili su Đani i Slađa za Pink.rs.

Autor: M.K.

#Radiša Trajković Đani

#Slađa Trajković