AKTUELNO

Da li se slažete sa nama?

Bio je ovo najtužniji mesec ove godine, osim što smo imali tri dana žalosti zbog smrti patrijarha Irineja, u proteklim nedeljama ostali smo i bez glumca Ivana Bekjareva i bubnjara "Amadeus Benda" Bojana Zlatanovića Tokana. Svi oni preminuli su od posledica koronavirusa.

Ipak, bilo je i lepih vesti!

POBEDNICI MESECA:

Ifran Mensur, Žarko Laušević, Miloš Biković i Žiža Stojanović

Glumci Irfan Mensur i Žarko Laušević uspeli su da pobede aktuelni virus. O Irfanovom zdravstvenom stanju nakon borbe s koronom, pričala je njegova bivša supruga Srna Lango koja je otkrila kako se on sada oseća.

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Divni Irfan je sada dobro, hvala Bogu. Međutim, u prvom trenutku nije bilo dobro uopšte. On je mislio da će korona da sačeka njegove planove, mislio je da može prvo premijera predstave pa onda virus, ali korona nije htela da čeka. Srećom, primljen je u KBC Bežanijska kosa na vreme i lekari i svo medicinsko osoblje su predivno brinuli o njemu. Za moj ukus malo prebrzo priča o povratku na posao, ali tu su deca da ga za to grde - rekla je Srna u jednoj emisiji.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

S druge strane Žarko Laušević nije bio životno ugrožen dok se borio s koronom, niti je bio na kiseoniku, a ovim virusom se zarazio tokom operacije ciste na zubu, koju je imao 23. oktobra.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepe vesti stigle su nam ovog meseca i od glumice Žiže Stojanović. Ona je sredinom novembra proslavila devedeseti rođendan. Gledaoci su je obožavali tokom učešća u prvoj sezoni rijaliti programa "Zadruga" gde je imala i veliki broj bisera. Pojedine pogledajte u nastavku.

Glumac Miloš Biković rešio je da bude human ovog novembra, pa je tako zasukao rukave i u sklopu jedne akcije zasadio drvo. Sve je to zajedno s njim uradila i ekipa Pinkove emisije "Premijera".

Foto: TV Pink Printscreen

Posejati drvo je plemenito delo. Posejati drvo znaci razmišljati o budućnosti. Sejete ga za nekoga ko još nije rođen i ko će doći posle vas - poručio je Biković.

GUBITNICI MESECA:

Teodora Džehverović, Ana Korać, Sanja Stanković, Maja Marinković i Alen Hadrović

Veliku rekaciju javnosti izazvao je potez pevačice Teodore Džehverović. Naime, pevačima su zbog situacije s koronavirusom otkazani svi nastupi, a Teodora je odlučila da nađe način kako bi zaradila novac.

Foto: TV Pink Printscreen

Mlada zvezda počela je da snima personalizovane čestitke, a ukoliko želite da vam baš Džehverovićeva poželi sve najbolje, za to bi morali da izdvojite čak 500 evra.

Foto: Instagram.com

Teodora Džehverović u prvoj sezoni "Zadruge" boravila je sa Anom Korać koja je proteklom meseca imala neviđenu ispalu. Naime, Koraćeva je odlučila da čestita rođendan svojoj, kako je često u javnosti isticala, najboljoj drugarici Soraji Vučelić.

Foto: Red TV Printscreen

Ipak, to ne bi bilo ništa čudo, da Ana nije omašila datum i svojoj najboljoj prijateljici rođendan čestitala pogrešnog dana. Ovaj potez izazvao je lavinu reakcija, a korisnici društvenih mreža su se slatko ismejali.

Foto: Instagram.com/anakorac

Ljubavice najlepša! Srećan rođendanko! Volim te najviše na svetu - napisala je Ana i označila Soraju, kojoj tog dana nije bio rođendan. Nakon toga oglasila se i Soraja.
Moj rođendan je uskoro, 16.11. - napisala je Soraja ranije ovog meseca, nakon što joj je Ana pogrešnog dana čestitala rođendan.

Foto: Instagram.com/anakorac

Burno je bilo i u rijaliti programu "Zadruga", a dugo će se prepričavati stvari koje su se ovog meseca desile na imanju. Sanja Stanković doživela je ispalu kada je Fran Pujas u pitanju, on ne želi da bude sa ovom cimerkom u vezi, zbog čega Stankovićeva plače kao beba često.

U međuvremenu na imanje je ušla i Maja Marinković, koja je u subotu veče uspela da se sukobi sa Markom Janjuševićem Janjušem. Zbog njihovog burnog i turbulentnog odnosa, Maja je čak pokušala i da pobegne s imanja kroz apartman Kulića.

Na imanje je u subotu ušla i Zerina Hećo, koja osim što se nije pozdravila ni sa kim od zadrugara, odmah je s vrata očitala bukvicu Alenu Hadroviću koji je gotovo sve vreme gutao knedle.

Zanimljivo je bilo ovog novembra na domaćoj javnoj sceni, a šta nas tek očekuje poslednjeg meseca u godini, kao i kako je izgledala celopupna ova godina iz našeg ugla, saznaćete već na kraju decembra.

Autor: S. K.

#Alen Hadrović

#Ana Korać

#Irfan Mensur

#Maja Marinković

#Miloš Biković

#Sanja Stanković

#Teodora Džehverović

#Žarko Laušević

#Žiža Stojanović