AKTUELNO

Nije mogla da sakrije suze.

„Pink International Company“ poznata je kao kompanija koja se rado odaziva na sve humanitarne i društveno odgovorne akcije i podstiče druge pojedince i firme da čine isto.

Uz pomoć partnera „Sara nameštaja“, a na inicijativu pevačice Milice Pavlović, televizija Pink i „Premijera – Vikend specijal“ odlučili su da pomognu baka Smilji iz Brusa čija je priča dirnula celu Srbiju.

Foto: Pink.rs

Milica je, zajedno sa "Premijerom", pre nekoliko nedelja posetila baka Smilju, pa su svi gledaoci televizije Pink mogli da vide u kakvim uslovima ona živi, ali sada je njenim mukama došao kraj.

Ekipa ovih divnih ljudi stigla je u Blace, sa novim nameštajem u potpuno obnovljenu kuću koja sada nije ni nalik onoj kakva je bila kada su je prvi put posetili.

Foto: Pink.rs

Onako, starački sam. Nadala sam se i verovala sam u ljude. Sa tim nameštajem nema da fali - rekla je baka Smilja koja nije mogla da sakrije sreću.

Foto: Pink.rs

Ovde je postojao montažni objekat, koji je izgoreo, sve smo sredili, uveli smo vodu, za struju ostalo je da završimo pravne probeleme i podove da uradimo. Sada plače od radosti, a sada ne zna šta će od sreće - naveo je Dejan Milošević.
Mogu sam da se zahvalim, nikada ovo neću moći da zaboravim - rekla je baka Smilja za kraj.

Foto: Pink.rs

Autor: R.L.

#Baka Smilja

#Premijera Vikend Specijal