AKTUELNO

Mladi pevač je oduševio Brunclikovu.

Prva dva takmičara koja su večeras pevala splet od po dve pesme su Miodrag Đokić (15) iz Niša i Marko Manojlović (19) iz Pirota.

Foto: TV Pink Printscreen

Miodrag je pevao prvo pesmu Ljube Aličića "Njen oproštaj", a onda "Otvori mi svoja vrata" od Šabana, dok je Marko prvo otpevao "Lelu vranjaku" od Staniše Stošića, pa zatim "Vlajnu" od Predraga Živkovića Tozovca.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan Kalinić je čim je Tozovčeva pesma krenula počeo da igra i tako otkrio još jedan svoj talenat.

Foto: TV Pink Printscreen

- Prva noga Srbije - morala je Dara da prokomentariše voditeljevo igranje, a onda ju je on prozvao zbog toga što nije zapamtila imena kandidata.

- Godine je stigle - dobacila je Zorica, pa je Dara otkrila da ima 40 godina, što je Kalinića iznenadilo.

Foto: TV Pink Printscreen

- Imaš već četiri banke? Matora, dobro se držiš - našalio se Milan, a Dara je na to rekla da se to zove "milf", da bi zatim pohvalila oba kandidata.

- Meni obojica odlični pevači, ali jedan je bio mnogo bolji nego drugi, ali ću glas dati na papiru - prokomentarisala je Maja i pohvalila Markov odabir pesama.

Foto: TV Pink Printscreen

- Bravo, Majo - podviknula je Zorica tada, jer se konačno složila sa koleginicom.

Kemiša je zanimalo koliko Miodrag ima godina, pa je priznao da se prijatno iznenadio.

- Ja ne mogu da verujem koliko ti imaš već toliko zreo glas. Tehnički čujemo da je on to maestralno otpevao, dok je ovaj drugi to maestralno doneo u atmosferi i kako sad odlučiti - objasnio je Kemiš i dodao da bi voleo da žiri bude uključen u odabir duela.

Foto: TV Pink Printscreen

- Neka dođu Maja i Kemiš, vi da odaberete sve i nas troje se slažemo. Miodraže, sve što su ti rekli stoji. Ti si čudo! Nisam ni sigurna da si sišao sa ove planete, ni ti ni Ismail Delija. Za te godine svaka čast. Marko, ja razmišljam da sve vreme u ovom serijalu takav tip pevača nije bio. Ti pevaš pesme koje zaista široki auditorijum voli. Fenomenalan ti je odabir, jedna teška i jedna koja će podići atmosferu i ti si napravio sebi bino - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne znam šta reći kad je u pitanju ovako mlad dečko, a odabir mu je strašno težak bio. I prva i druga su strašno teške, a ti si to otpevao baš dobro - rekao je Šaban Miodragu, a zatim je ishvalio i Marka.

Posle toga je usledilo glasanje, pa je Milan saopštio da direktno u šesti krug prolazi Marko, dok će Miodrag pevati i u baražu.

Autor: V. T.

#Dara Bubamara

#Milan Kalinić

#Pinkove zvezde

#Zorica Brunclik

'