AKTUELNO

Ponovo haos.

Nataša Radan bila je sledeća zadrugarka koja je odgovarala na pitanja predstavnika sedme sile u emisiji "Pitanja novinara", a prvo se odnosilo na sukob sa Aleksandrom Nikolić.

Zašto imaš pik na Aleksandru? I druge devojke su bliske Anđelu - pitala je novinarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo se od prošle sezone udaljile. Što se tiče veze sa Filipom, ja joj nisam namerno radila neke stvari... Nisam potencirala to da me Filip podiže u spavaćici, to treba njemu da zameri, ne meni. Danas sam imala svoje izlaganje, htela sam da se našalim, rekla da sam dobar čovek i da mi je drago što je neko progovorio zbog mene. Ona prošle sezone nije znala da progovori. Mi smo bili tu za nju, dok nije došlo do toga da se udaljimo. Kada je ušla, ja sam govorila da mi je žao što se za nju priča da je glupa, da naplaćuje usluge... Nije mi bilo žao nje, nego toga što njih 33 skače na nju... Onda sam u utorak shvatila da nema potrebe da branim bilo koga. Danas, ne znam da li toj devojci odgovara da pričaju takve stvari o njoj. Danas je sama pokrenula... Da li to njoj odgovara ili je zaista glupa? - rekla je Nataša.
Ja sam samo iznela istinu o tebi - odgovorila je Aleksandra.
Što se tiče tog njenog druga, ja sam stajala ispred banke, pozdravila se sa njom, ona je rekla da hoće njen drug da me upozna. Ne znam kako se čovek preziva, rekla sam da mi je pisao na Instagramu. Čim nisam zapamtila ime i prezime, znači da nisam bila zainteresovana. Onda mi je stigla poruka od njega da smo mogli da se upoznamo, ja sam rekla da nisam znala da se druži sa Aleksandrom i da možemo da se upoznamo kada i ona može. Onda mi se opet javio, pitao me kad pijemo kafu, ja sam rekao da se dogovori sa Aleks, onda mi je on rekao da je sa njom u svađi, jer mu je napravila problem sa nekim likom, da ne želi da čuje za nju. Niti znam čime se čovek bavi, te priče da je hteo da me sprovodi... Svako ima pravo da piše šta želi, a do nas je da li ćemo da prihvatimo viđenje sa tom osobom. Ja nikad nisam udarila na njen moral. Možda sam je u utorak vređala na osnovu toga, ali sam je uvek branila. Tog jutra sam preterala, danas ne. Ja sam se prošle sezone udaljila od nje kada je krenula da radi sa Karićem iste stvari kao sada, mislila sam da mi radi stvari namerno. Ovo danas što je bilo, ona je potencirala na tome, ja sam zato imenovala čoveka, nema veze sa mnom. Smatram da mi radi stvari namerno - dodala je Radanova.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li možeš da priznaš da si zaljubljena u Anđela? Ne možeš da ne budeš kada imaš takve reakcije - dodala je novinarka.
Nisam ravnodušna, ali sam se povukla iz te priče - istakla je Nataša.
Ništa ne radim namerno, smatram da imam pravo da se družim sa svima, da igram sa kim hoću. Nikakvog muvanja nije bilo, samo smo igrali kao prijatelji... Mrzi me, ja to vidim, primetila sam u prošloj sezoni. Ona lepo izgleda, nema na šta da bude ljubomorna... Njoj je zasmetalo što sam neko vreme sa Karićem provela na žurki... Ja nisam ni znala da joj se dopada, ona nije to htela da prizna. Zna da sam se videla sa Stefanom napolju drugarski. Mislim da je Stefan Karić razlog te njene mržnje. Ja vidim kako me pljuje po ćoškovima. Biće tužena zbog toga što me je nazivala k*rvetinom, to je to - istakla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Videćemo se na sudu, imam odličnog advokata - odgovorila je Nataša.
Sve što sam rekla danas, ona je pričala tom dečku, ona je htela to da radi - dodala je Aleksandra.
Ja imam poruke, uvek sve čuvam, nemam problem da sve pošaljem - rekla je Radanova.
Taj čovek se time bavi legalno u Švajcarskoj, ona je htela tamo da radi. Ja sam radila kao promoterka, ona je htela da radi najstariji zanat. Time se i bavi, imam dokaze. Oni su se čuli negde, ona je izrazila želju. Ja tog dečka poznajem dugi niz godina. On legalno drži te stvari u Švajcarkoj, tj. njegov kum. Njegov kum drži prostitutke u Švajcarskoj, legalno - poručila je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Da sam želela, otišla bih tamo. Ovo ćeš dokazati na sudu. Ja sam danas čula čime se taj njen bivši drug bavi. Ja ne kažem da je slagala za to da je on hteo da me upozna i da smo se sreli. Ne znam da li je on nju slagao ili ona sada laže, ali neko od njih dvoje tu laže - poručila je Nataša.
Ja sam rekla istinu, ono što znam - zaključila je Nikolićeva.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.