AKTUELNO

Toma je istakao da Nadeždinu stranu priče svi znaju, ali njegovu ne!

Toma Panić nastavio je da priča o tome zašto je isprozivao Nadeždu Biljić i govorio o njenim aferima sa zadrugarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja tvrdim da ništa pre Paule nisam uradio, da bi Nadežda pomislila da bih uradio nešto. Ona me je najgore napljuvala, najstrašnije pljuješ oca svog deteta. Samim tim ugrožava mene kao jedinku, da zaradim novac za to dete. Korona je, šta bismo onda radili? Hajde da pričamo realno, šta ćemo dok traje korona? Ako želiš toliko da mi se us*reš u život... Ništa nisam napravio pre tog us*ravanja. Ja ću trpeti. Ali sam shvatio da me ona ugrožava u tom smislu. Evo, klub u kome radim ne radi zbog korone. Kako ja da dođem do novca? Ne može ni ona da peva... Šta ćemo onda, da se gledamo i pričamo da se volimo? - govorio je Toma.
Bila je priča sa Draganom i Milicom - dobacio je Marko Đedović.
Ispada da pravdaš svoje postupke sad - istakao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne pravdam se. Nadežda je razbila svoj telefon kada sam našao nešto, bila je na tezgi i vratila se, ništa tu nije radila. Onda sam je pitao šta je bilo, kad je ulazila u poruke, video sam nešto, pitao sam šta ima potrebe da (gazdi) priča kad je sišla, jela... Ja znam i ne želim da pričam o nekim stvarima. Oni su ujutru doručkovali, popili kafu, vratili se - dodao je Panić.
Nadežda je danas za sve medije izjavila da je njoj svedok pevač Saša Katančić kako si se ophodio prema njoj. Šta je ona mislila? - rekao je novinar.

Foto: Instagram.com/nadezda_biljic_official

To je bilo kad je bila trudna. To je čovek koga sam pitao da li je super da ona sedi nekom u krilu... Znam na šta aludiraju, to mi ništa nije sporno. Znam šta sve može da priča, neka priča u besu šta god poželi. Ja sam to veče imao problem sa drugim stvarima, sa onim kako se ona ponaša, a ne kako se drugi ponašaju. ja se u tuđe brakove nisam mešao. Mešao sam se samo u svoj brak i u svoju ženu. Ja znam šta je sigurno rekla, da sam joj udario šamar. Nek nastavi da se us*reva. Moju stranu priče o vanbračnoj zajednici niko ne zna, a njenu svi znaju - istakao je Panić.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.