AKTUELNO

Niko nije ostao ravnodušan.

Voditeljka Dušica Jakovljević najavila je prvog novog takmičara "Zadruge 4", Nikolu Đorđevića, bivšeg dečka pevačice Sanje Vučić, koji je telohranitelj, fitnes trener i model, a i menadžer više lokala. Nakon intervjua u studiju, Nikola se zaputio ka Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari su se pre njegovog ulaska okupili oko crnog stola i bili su iznenađeni što neko ulazi u kuću. Čim su ga ugledali, odmah su im pale vilice. Nikola u kuću ušao uz pesmu "Favorito", koju peva njegova bivša devojka. Na vratima ga je dočekao Kristijan Golubović, ovonedeljni vođa.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikola je išao redom od zadrugara do zadrugara da se pozdravi. Đorđević se pozdravio i sa zadrugarima koje već poznaje, kao što je Čorba i Jovana Ljubisavljević.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon pozdravljanja Nikola se obratio zadrugarima.

Ja sam Nikola, imam 22 godine, bavim se ugostiteljstvom i bavim se obezbeđenjem. Svi su vam dobro, toliko mogu da vam kažem - rekao je Nikola.
Nisam zauzet - dodao je Đorđević.

Foto: TV Pink Printscreen

Gej, bi, strejt? - pitala je Miljana Kulić.
Strejt - odgovorio je Đorđević.
Neću da odgovorim ko mi je najlepši. Znam Jovanu, upoznali smo se na Dunavu, na kupanju. Došao sam radi zabave, korona je, ne radi ništa - dodao je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Pozdravio vas je Vasilije, samo Miću - zaključio je Đorđević.
Imaš ovde ugrožene devojke, pomozi - rekao mu je Mića.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Nikola Đorđević