AKTUELNO

Košarkaš moskovskog CSKA potvrdio je da će ovog leta stati na ludi kamen sa srpskom glumicom.

Poznato je da glumica Jelisaveta Orašanin i proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić gotovo nikada ne govore o privatnom životu, pa nisu želeli da govore ni o svadbi koju su zakazali za 25. jun.

Foto: Tanjug ap/Printscreen Instagram/Pixabay

Ipak, zbog velikog interesovanja javnosti i brojnih medijskih natpisa, Teodosić je rešio da po prvi put prekrši sopstvene principe i potvrdi da će se ovog leta oženiti Jelisavetom, bivšom devojkom glumca Vuka Kostića.

Foto: Beta

Video sam i čitao pisanja medija. Svi znaju za moju odluku da ne pričam o privatnom životu, a isto razmišlja i Jelisaveta. Imam razumevanja za interesovanje medija jer smo oboje javne ličnosti. Zato i hoću da sada prekršim sopstveni princip nekomentarisanja privatnog života. Istina je, ovog leta će biti svadbe. Naravno, srećni smo zbog toga. Molim sve medije za razumevanje privatnosti koju tražimo i na koju imamo pravo. O detaljima svadbe i našim privatnim temama više nećemo pričati, kao što nismo ni do sada. Mislim da je logično i normalno da potvrdim lepu vest, ali dalje od toga nećemo ići - rekao je Teodosić i stavio tačku na nagađanja.

Foto: Beta

Prija i Milica specijalne gošće

Budući mladenci se još uvek nisu odlučili za glavni bend koji će tog 25. juna zabavljati svatove, ali jedno je sigurno - Jelisaveta i Teo izrazili su želju da specijalne gošće na njihovom veselju budu Aleksandra Prijović i Milica Pavlović, koje će ispunjavati njihove muzičke želje. Građansko venčanje biće upriličeno u beogradskom klubu "Privrednik", dok će se pred Bogom na večnu ljubav zakleti u Bogorodičinoj crkvi Ružica na Kalemegdanu.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović, Pink.rs

D. T.

#Aleksandra Prijović

#Jelisaveta Orašanin

#Košarkaš

#Milica Pavlović

#Miloš Teodosić

#Venčanje

#Vuk Kostić

#glumica

#pevačica

#svadba

'