AKTUELNO

Nikada mu neće dozvoliti da vidi dete?!

Tokom dana u Beloj kući odvijao se razgovor između Tome Panića i Nenada Aleksića Ša. Glavna tema njihovog razgovora bio je Tomin odnos sa nevenčanom suprugom Nadeždom, a ovom prilikom, on je izneo detalje iz njihove veze za koje javnost nije znala. 

Foto: TV Pink Printscreen

Jedna od glavnih stvari koje je Toma rekao jeste da se ne bi pomirio sa Nadeždom ukoliko ga, kada izađe, sačekaju poruke koje je ona razmenjivala sa drugim muškarcima.

Foto: Pink.rs

Ovim povodom oglasila se i Nadežda, vidno besna.

E klošarčino jedna bedna! Ne znaš ni pola stvari, odakle ti obraz posle svega da meni nešto prebaciš? Ne zna se koje u "Zadruzi 4" sa kim, ja sam za sve vas moralna gromada! Zvala sam Peksa za voće za tvoj rođendan kako smo se i dogovorili i on mi je pustio snimak gde me Bora pita zašto sam ga blokirala, rekla sam "iz poštovanja prema svom mužu", on je posle kenjao u "Premijeri" i odblokirala sam ga da mu je*em sve po spisku i rekla da ti ne kaže jer si bolesno ljubomoran! Ne Tomo, ja posle svega sa tobom neću! Ni za dva života, zgadio si mi se! Bolje se idi testiraj na polje bolesti, znači kriva sam ti i za to što si je*ao i imao devojku? Go*no jedno smrdljivo, ma marš bre u tri lepe pi*ke materine! E sad te pare koje si zaradio nosi mami, meni u kuću nećeš ući i definitivna konačna odluka je da ti nikada, ali nikada neću dozvoliti da vidiš dete! Ako sam ku*va, što si mi pravio to dete, da neće mođda da ispadne na kraju da dete nije tvoje kolika sam ku*va? Marš bre ološu, treba da ćutiš i da se pokriješ ušima zbog svega što si mi uradio, živu si me sahranio, sad se pomiri sa tvojom Paulicom i teraj se u tri lepe pi*ke materine, meni u kuću nećeš ući nikada više, ali nikada! Ti si najveća ku*va u kući, pi*kopaćeniku i bedo od čoveka, m'rš! - napisala je Nadežda.

Foto: Facebook.com/Biljić Nadežda

Autor: N.V.

#Nadežda Biljić

#Toma Panić