AKTUELNO

Emisija počela burno.

Počela je još jedna emisija "Gledanje snimaka", a voditelj Milan Milošević najavio je prvi klip koji je pripremio Veliki šef. To je bio razgovor Jovane Tomić Matore i Vladimira Tomovića, koji su izneli svoje mišljenje o odnosu Mine Vrbaški i Filipa Cara. Tomović je tada poručio da će se igrati rijaltiija sa njih dvoje, jer su pokušali da se igraju sa njim. Vladimir je otkrio i da je Mina njemu rekla da ga voli.

Foto: TV Pink Printscreen

Fanovi ljubavi Mine i mene su bolesni. Da im se zahvalim na divnoj podršci, to su bolesnici koji podržavaju nešto bolesno. Ja sam podgrejao tu priču, jer su me upleli u priču. To je moje pravo. Da, Mina mi je rekla da me voli, ja sam rekao da je volim - poručio je Vladimir.
Da, rekla sam da ga volim, rekao je i on mene da voli. Da ću uvek imati prijatelja u njemu, da nema potrebe za igrom - dodala je Mina.
Ja nemam nikakav plus u životu što sam rekao da volim Minu. Ako sam to priznao, treba da verujete u to. Da, potvrdio sam da je volim kad je ona rekla da me voli - istakao je Tomović.
On je poseban, njega gledam posebno. Biće mi prijatelj u glavi, ali da se vraćamo na nešto, to ne. To ne bi bilo dobro i normalno posle svega što je bilo. Bio je drugačiji od svakog muškarca, imala sam pažnju i poštovanje koje nisam pre dobijala, nije me vređao, nije dozvolio ad me vređaju, ali desile su se one stvari... - nadovezala se Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina je ispričala sto različitih verzija ove priče, ne znam šta je istina. Totalno ću se povući iz ovog odnosa, nemam potrebu da sa njom nešto dalje razvlačim priču. I ja sam pogrešio, trostruko mi je vratila neke stvari. To je zavrzlama, ali imam neke emocije. Ne znam da li treba da komentarišem ovo, nisam tema klipa - dodao je Car.
Meni se k*nja kad čujem ovo "neke emocije" Carevo, to je pričao i Aleksandri. Ti si devojku dobio celu, nema šta više, pala je hoklica, poljupci, to su jake emocije - prebacio je Kristijan Golubović Filipu.
Ja sada smatram da se Mini možda i sviđa Đole. Svidela mi se devojka, zaljubio sam se, zavoleo sam je... Nije mi dobro kad neko pravi spletke - poručio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina bi radije pristala na igru Vladimirovu, nego na vezu sa bilo kim. Svaku vezu je rasturila zbog toga, svaku je započela zbog toga. To su takve budalaštine! Mina će opet naći ljubav, Tomović će joj opet reći "Ćao" u prolazu, njoj će se vratiti "neke emocije". Mina voli očajnički Vladimira - istakao je Marko Đedović.
Šta se desilo sa onikom ljubavlju sa Mensurom? - pitao je Milan.
Napolju je bila ljubomora, haos, nisam smela nigde da idem... Ljubomora koja je bila ovde nije ništa šta se događalo napolju. Dobijala sam udarac zbog pogleda... Kad te neko raspali i ne možeš da ustaneš, nije ni blizu toga što se dogodio ovde. Preko prvog udarca sam prešla, posle dva dana je bilo još jednom, tad sam presekla. Jednom u taksiju nisam sela nazad, zvala su mi drugarice prijatelja, na sred autoputa me je zvao i počeo da se dere, morala sam da izađem iz auta i zovem svoj taksi. Jedna devojka je bila sa nama na njegovom rođendanu, počela da priča o tome kako sam lepa, ja sam je na kraju pozdravila i poljubila, on je hteo da odem jer sam se pozdravila sa tom devojkom. Posle me je udario, pala sam na pod - ispričala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.