AKTUELNO

Ovo sigurno niko nije očekivao.

Bivši partneri Bane Čolak i Ivana Krunić su bili gosti u emisiji "Pitam za druga" na Red televziji.

Oni su otkrili ko su im favoriti u četvrtoj sezoni, te su se oboje složili da im je najzanimljiviji Neca TikToker.

Foto: Red TV Printscreen

Neca mi je top, pravi zezator, po meni normalac. Jako gotivim i Zvezdanu, nju poznajem i pre ulaska u Zadrugu. Ona se nije snašla, a sad počinje da se snalazi. Ona kida kako peva. Ja sam u Zadruzi živela od Zadrugovizije do Zadrugovizije, to je moj teren bio. Prelepo sam doživela to. Oni se sad uhodavaju i mislim da će da zablistaju na Zadrugovizijama i Zvezdana, i Sandra i Rialda - rekla je Ivana.

Oni su zatim odgovarali na pitanja sa Instagrama, a prvo pitanje bilo je upućeno Banetu, te je on odgovorio da li se čuje sa Lunom Đogani.

Prijatelji smo, viđamo se, čestitao sam joj na trudnoći, znao sam da će opstati. Bih i ja voleo porodicu, bebu, ali najlakše je to uraditi, bitno je prvo obezbediti sve. Sad treba iskoristiti vreme dok je korona, da zatrudne, ne mogu da izlaze - rekao je Čolak.
Ja bih isto volela jednog dana da imam dete, ali niko ne zna čemu ću se ja posvetiti. Kad dođe do tog trenutka da imaš dete, to je najlepše na svetu. Ja to znam po sestrićima, a kažu da je ljubav prema svom detetu najveća, kako je Bog odlučio tako će biti. Nikada ne možeš da planiraš, kad se desi, desi se, dok se dešavaju lepe stvari super je, samo da ne bude loših stvari - istakla je Ivana.

Foto: Red TV Printscreen

Šta ti je donela Zadruga - bilo je pitnaje za Kurnićevu.
Poznatija sam, okružena sam ljubavlju. Volim da budem zaljubljena, donela mi je popularnost i pokazala sam ljudima da znam da pevam. Pubila voli harizmu, osećaj za muziku. Ako imamo dobru pesmu, i ako se on uklapa u to, naravno da bih snimila duet sa Banetom, što da ne - rekla je ona.
Koja zadrugarka ti se dopada - glasilo je sledeće pitanje za Baneta.

Foto: Red TV Printscreen

Sve devojke lepo izgledaju, a neka energija koje se meni dopada, to je energija Sandre Rešić, a fizički nisam obraćao pažnju, već sam gledao sa aspekta rijalitija. Najjača mi je Sandra Rešić, njena energija. Imam devojku, zauzet sam i to me ne interesuje - naveo je on.
Koliko je teško biti Bane Čolak - bilo je naredno pitanje za Čolaka.
Jako teško, au brate - rekao je on.

Foto: Red TV Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Bane Čolak

#Ivana Krunić