AKTUELNO

Sada se odlično uklapaju.

Kendi i Ana su ove večeri u emisiji "Pitam za druga" na Red TV-u ugostili bivše zadrugare koji su u rijalitiju bili u vezi - Ivanu Krunić i Baneta Čolaka.

Povela se tema o ljubomori, a Čolak je istakao da je veoma liberalan i da pušta svoju devojku da radi šta joj se radi. Međutim, svi su se složili da se tako nije prikazao u Zadruzi.

Foto: Red Tv Printscreen

U Zadruzi je drugačije, gubiš samopouzdanje, pitanja, klipovi, počinješ da sumnjaš, a napolju nemam takvih problema - rekao je Bane.
Mi smo sad baš dobri prijatelji, on je totalno druga osoba napolju i mnogo puta sam ga pitala šta je njegov problem, zašto to radi. Ali sam razumela njegov odogovor: "Da sam ušao ovakav izašao bih za nedelju dana", svi su deo šou programa i ne smeš da parazitiraš - rekala je Ivana.

Foto: Red Tv Printscreen

Unutra si prinuđen da sediš, da jedeš i pričaš sa osobama sa kojima napolju ne bih popio kafu, ja sam isti, samo ljudi nisu isti napolju i unutra. Sad sam dugo napolju, vratio sam se u normalu, a unutra ti je dovoljno da te neko mrko pogleda - istakao je Čolak.
Jako mi je teško da ubedim ljude kakav je on lik napolju, pa sam i odustala od toga - istakla je Krunićeva.

Foto: Red TV Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Bane Čolak

#Ivana Krunić