AKTUELNO

Drama!

Naredno pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Pauli Hublin.

Paula, nazvali si Lili k*rvom, koja je prodala dušu vragu. Koji je razlog tome? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam da proziva cure, misleći na mene. Evo, Lili, ja nisam bila plesačica po klubovima. Imam fakultet, radila sam pošteno, ja sam obrazovana - krenula je Paula.
Koji fakultet imaš? - pitala je Lili.
Ja sam druga godina fakulteta, nisam ga završila. Žena koja je sponzoruša i j*be se i p*ši k*rčeve da bi dobila stan, ne može meni ništa da komentariše. Nema pravo. Imaš dva stana jer si sponzoruša. Ako govoriš da ove devojke naplaćuju s*ks, ti to isto radiš preko stanova, torbica... Nemaš pravo - govorila je Hublinova.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad završiš fakultet, kada diplomiraš, tada imaš fakultet. Ja sam zavšrila dva fakulteta, radila 16 godina, i dalje radim. Imam firmu sa bivšim mužem. Ja sam žena koja je uvek radila i imala svoj dinar. Ali, sam isto žena koja zna šta može u životu - odgovorila je Lili.
Ti si Maji rekla da joj ne treba karijera, kad ima Alena da je finansira. Ja nisam bila plesačica po klubovima, znam da plešem jer sam trenirala ples. Hajde, u kom sam klubu plesala? - uzvratila je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepotice iz Beograda, šta fali pevaljkama po klubovima? - ubacila se Nadica Zeljković.
Gospođo draga, samohrana majko, vi stojite u 60 godina i igrate rulet, sramota za jednu samohranu majku. A ti, mala (Paula), sedi dole, iskompleksirana si. Ako je neko Sotona, ti si! Upropašćavaš svaku vezu... - odbrusila je Lili.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.