AKTUELNO

Emisija je počela burno.

Prvo pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Maji Marinković.

Majo, dokle ćeš da juriš za Janjušem i da se ponižavaš posle svega što ti je uradio napolju? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Neka mi pop*ši k*rac gledalac koji je ovo napisao - skočio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve što sam uradila, ja sam priznala. Malopre sam pričala sa Miljanom, ispada kao da trčim za nekim. Slažem se sa pitanjem, ispada da se ponižavam. Džaba meni i izgled, devojka mora da drži dostojanstvo. Neke ljude koji treba da mi budu na prvom mestu, stavila sam ih drugi plan. Mislim na oca. Džaba meni pričati, ne dopire mi do mozga. Ja njega volim - pričala je Maja.
Ja ništa nisam radio, bre... - dodao je Janjuš.
Ja stojim iza svojih emocija, nisu se uglasile, ali slažem se da ne mogu neki moji postupci da se opravdaju. Prosto, to je tako, slažem se sa pitanjem, gledalac je u pravu - istakla je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi vidimo da Maja ganja Janjuša, međutim, on to nekad odobrava, nekad ne. Da li je Janjuš šta uradio Maji, to ne znamo, mnogo je ružnih reči rečeno. Maja je sama iznela probleme sa Janjušem, pričala o nasrtajima, obračunima fizičkim, sad se odjednom smiri stanje, pa se svađaju... Janjuš je danas bio u šoku, stalno se žali da ona nešto radi... Maja je zaljubljena, u nokdaunu je teškom. Želi Janjuša, ne zna kako da dođe do njega. Ja navijam da oni budu zajedno. Vidi se da Maja srlja - ubacio se Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se malo iznervirao kad sam čuo pitanje, ali sam shvatio da je gledalac u pravu. Maja je svašta izjavljivala, logično je da se ljudi pitaju šta se dešava - dodao je Janjuš.
Ja stojim iza svojih reči, ali moja emocija je veća od toga. Da, tukli smo... Očigledno nisam normalna. Stojim iza toga da smo se tukli - istakla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš je odlučio da demonstrira zadrugarima da se nije tukao sa Majom, pa je na Milici Kemez pokazao situaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja svoju ženu najviše na svetu volim - istakao je Janjuš.
Ali smo celo leto bili zajedno - dodala je Maja.
Ja sam sa Majom funkcionisao ovde samo da bih izvukao od nje da je lagala i da mogu da pokažem da mogu da funkcionišem pored nje - dodao je bivši košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš