AKTUELNO

Imao je mnogo devojaka i žena, ali ipak je jedna ostavila neizbrisiv trag u pevačevom životu.

Pevač Džej Ramadanovski, koji je preminio danas u svom stanu u Beogradu, nedavno je prvi put govorio o tome koji od mnogobrojnih koncerata koje ima iza sebe u dugogodišnjoj karijeri je za njega je bio najteži, kao i to da se u poslednjih 15 godina baš promenio.

- Promenio sam se za ovih 15 godina. Dobio sam unuke. Bio sam operisan, sad hvala bogu dobro sam - rekao je Džej.

Pevač je otkrio i da li je bio kukavica pred operaciju ili je bio hrabar.

- Ja sam bio u Austriji na operaciji i bio sam na dvadesetom spratu. Hteo bih da pozdravim sve naše iz bivše Jugoslavije koji su me bodrili i pravili mi klopu i slali mi pisma - kazao je pevač, a onda se osvrnuo na najjemotiviji koncert koji je održao.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

- Koncert na Tašmajdanu za mene je bio najemotivniji ikada, tada se keva pojavila sa cvecem koje je sadila u svojoj bašti. Sestre su bile kod nje, a ja kod oca. Ona nije volela da dolazi na koncerte jednostavno je bila takva žena, zato mi je koncert na kome se pojavila ostao u posebnom sećanju.

Džej je imao mnogo devojaka i žena u životu, ali ipak je jedna ostavila neizbrisiv trag u pevačevom životu. Reč je o Džejevoj bivšoj supruzi Nadi, sa kojom ima dve ćerke Anu i Mariju, a ime njihove majke ima istetovirano na ruci. Nada nikada nije želela javno da se eksponira, ali na osnovu Džejevih pesama koje joj je posvetio, jasno je kolio mu je značila. Pevač je otkrio kako su se upoznali i posle koliko vremena su uplovili u bračne vode.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Ma odmah mi se svidela. Služio sam vojsku u Visu šest meseci pa potom u Splitu. Kada sam se vratio sa služenja vojnog roka upoznao sam Nadu, ona je bila sestra od moga druga tu iz kraja, to je bio love story na daljinski u početku zbog njega. Bili smo zajedno dve godine. Za prosidbu je bilo pomagača sa svih strana da bi sam čin izgledao savršeno - otkrio je Džej u jednoj emisiji i priznao kakav je bio u braku, ali i sada kao bivši muž:

- Koliko god da sam skitao uvek sam dolazio kući, trudio sam se da budem savršen muž, ali mislim da sam dan danas bolji bivši muž nego što sam to bio u braku.

Legendarni pevač nije krio ni koje pijanstvo će pamtiti ceo život, ali i ko su za njega najveći pevači od kolega:

- Kada sam dobio ćerku to mi je najveće pijanstvo, a od kolega najviše cenim sve što je ikada uradio Toma Zdravković, Muharema Serbezovski, Halid Bešić uz čije pesme obožavam da provodim vreme u kafani.

Autor: M.K.

#Džej Ramadanovski