AKTUELNO

Definitivno su zajedno!

Stanija Dobrojević i Marko Marković započeli su svoju ljubavnu priču u drugoj sezoni najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga". Iako su im mnogi predviđali krah ljubavi, do toga nije došlo, dok nije nastupila korona.

Virus je onemogućio par da se redovno viđa, Stanija je ostala u Americi, a Marko u Crnoj Gori, pa su odlučili da stave tačku na svoju vezu, tačnije, zarez. Paparaco našeg portala uhvatio ih je pre nekoliko nedelja kako zajedno šetaju Novim Sadom, ali niko od njih dvoje još nije potvrdio da su ponovo u vezi.

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović, Privatna arhiva

Ipak, jedan detalj na Stanijinom storiju na Instagramu rekao je mnogo toga. Naime, ona je snimala kako sa svojim partnerom pravi večeru, iako nije želela da mu pokaže lice, usnimila je njegove ruke, a na levoj ruci mogla se primetiti brojanica.

Foto: Instagram.com/stanijadobrojevic

Marković brojanicu sa leve ruke ne skida već godinama, tako da je ovo bila dovoljna potvrda onoga u šta svi već sumnjaju, a to je da su Stanija i Marko obnovili svoju ljubav, zbog čega se njihovi fanovi neizmerno raduju.

Autor: R.L.

#Marko Marković

#Stanija Dobrojević