AKTUELNO

Veliki uspeh!

Juče se navršilo tačno godinu dana otkako je talentovana Darija Daka Vračević, uzdanica “Pinkovih zvezdica”, briljirala na Dečijoj pesmi Evrovizije i osvetlala obraz Srbiji maestralnim izvođenjem pesme “Podigni glas”. Darija je ostvarila visok plasman i oduševila Evropu, a interesovanje za njom i njenim radom ne jenjava ni godinu dana kasnije.

Foto: privatna arhiva

Daka je jedna od najpraćenijih učesnica najvećeg dečijeg muzičkog festivala, o čemu govore mnogobrojni pozivi za brojna druženja sa fanovima širom Evrope, a takođe o njoj i dalje pišu popularni evrovizijski portali iz brojnih zemalja, ali i baze fanova. Sve njih obradovala je nova vest – da će Darija ove nedelje, 29. novembra, imati tu čast da milionima gledalaca širom sveta saopšti glasove nacionalnog žirija na ovogodišnjoj Dečijoj pesmi Evrovizije, s obzirom na to da je bila prošlogodišnja predstavnica Srbije!

Nikada neću zaboraviti ovo neverovatno iskustvo, svoje prijatelje koje sam tamo upoznala i najlepše trenutke provedene u Poljskoj tokom Evrovizijske nedelje .Jako sam uzbuđena i sa velikim nestrpljenjem čekam ovogodišnju Dečiju pesmu Evrovizije – poručila je Darija putem Instagrama.

Inače, Darija u petak, dva dana pred Dečiju pesmu Evrovizije, putuje u Podgoricu na festival “Naša radost”, gde će nastupiti uživo sa pesmom koju je za nju napisao Danijel Alibabić.

U nastavku se podsetite Darijinog evrovovizijskog nastupa, koji je jedan od najgledanijih na Jutjubu.

Autor: D.T.

#Darija Vračević

#Dečija Evrovizija

#Pinkove zvezdice