AKTUELNO

Maja Volk preporodila se kada je putem interneta upoznala vremešnog Grka.

Posle desetogodišnjeg celibata uslovljenog menopauzom i lošim zdravstvenim stanjem, Maja Volk potpuno se preporodila uz Grka Nikosa, sa kojim uživa u svakom trenutku.

Foto: Instagram

Kod mene je menopauza bila nasilno napravljena sa operacijom raka, zračenjem i hemioterapijom, i došlo je do šoka, promene organizma, gde su seksualni odnosi postali vrlo bolni i ja sam prestala s tim. Deset godina sam bila u celibatu i želja se izgubila potpuno. Prijateljice su mi govorile da će se to promenili, ali ja nisam verovala u to. Međutim, ljubav je čudo - rekla je Maja i dodala da je zbog svojih fotografija na Instagramu često meta pogrdnih komentara, uglavnom mlađih korisnika društvenih mreža.

Foto: Instagram

- Mladi smatraju da je to degutantno i grozno, jer vide staru i smežuranu kožu. Moja koža nije ni smežurana ni stara. To pokazuje neki njihov nivo problema. Ja se osećam nikad bolje. A nisam neiskusna. "Hvatala" sam ono vreme pre side kad smo bili vrlo veseli u istraživanju sopstvene seksualnosti. Ovo je sada deset puta bolje - rekla je Maja i ostavila otvorenu mogućnost da dobije još jedno dete.

Foto: Instagram

- Što da ne? To bi bio dokaz mog savršenog zdravlja. Ako sam uspela da regenerišem sve organe, valjda mogu još jedno jaje da napravim - rekla je Maja Volk u jednoj TV emisiji.

Pink.rs

#Maja Volk

#Seks

'