AKTUELNO

Zajedno su živeli u trećoj Zadruzi.

Na RED TV-u u emisiji "Pitam za druga" gostovala je Nina Babić kod Stefana Kandića Kendija i Stefana Miloševića Pande. Ovom prilikom ona je odgovarala i na pitanja sa društvene mreže Instagram.

Foto: RED TV

Gledaoce RED TV-a i emisije "Pitam za druga" zanimalo je i da li se Nina čuje i viđa sa Mensurom Ajdarpašićem s kojim je bila cimerka u rijaliti programu "Zadruga 3". Babićeva je istakla i kako njih dvoje imaju zajedničkog prijatelja, a ovom prilikom poptuno se zbunila.

Foto: RED TV Printscreen

S Mensurom se nisam videla, ali sam se čula. Imamo baš dobrog zajedničkog druga. Ja sam mu se javila, pričali smo nešto brzinski jer je žurio, išao je kod Karića. Ja sam mu rekla da sam uvek tu za sve, bez obzira na sve što se dešavalo tamo - rekla je Nina.

Foto: RED TV

Nisam najbolje skontao. Oni imaju dobrog druga zajedničkog koji je njemu baš dobar drug, ali je njoj drug i taj zajednički drug je na brzinu zvao Mensura, a on je bio kod Karića, a ovaj je bio u romingu - našalio se Panda.

Foto: RED TV

Kakvi ste vi... Zbunila sam se! Umesto da me izvučete, jer sam se upetljala, vi još više... Dakle, imamo zajedničog druga. I to je to. Ovim putem pozdravljam i druga i Mensura i ćao! Idi, bre - dodala je Nina.

Više o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: S. K.

#Red Tv