AKTUELNO

Još ne mogu da poveruju.

Bubnjar popularnog sastava "Amadeus bend" Bojan Zlatanović Tokan preminuo je rano jutros nakon teške borbe sa opakim koronavirusom. On je poslednje dane proveo na respiratoru, a doktori nisu uspeli da ga spasu uprkos svim naporima.

Foto: TV Pink Printscreen

Članovi njegovog benda još su u šoku zbog ove teške vesti. Oni kažu da ga nikada neće zaboraviti i da će Tokan nastaviti da živi sa njima i Amadeus bendom.

Istina je da je Bojan preminuo. On je bio na respiratoru već 8-9 dana, pre toga je bio na neinvazivnoj terapiji kiseonikom. Bilo mu je sve gore i gore. Jutros u 9.20h se to desilo. Zahvaljujemo osoblju i direktoru bolnice "Doktor Dragiša Mišović", dali su sve od sebe da ga spasu. Nije mu bilo pomoći. On će nastaviti da živi sa nama kroz Amadeus bend - naveo je Aca Amadeus.
Otišao je najbolji bubnjar i pevač koga smo imali. Hvala bolnici Dragiša Mišović što su dali sve od sebe da ga spasu. Živeće večno kroz Amadeus Bend. Takvi ljudi kao što je moj pobratim Tokan, nikada ne umiru. Amin - rekao je Bojan Stanimirović.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Autor: R.L.

#Amadeus Bend