AKTUELNO

Odavno nije bila zadovoljnija.

Lepa voditeljka najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruge" Dušica Jakovljević uradila je operaciju grudi na jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Ona je danas, nešto posle 9 časova napustila kliniku, a ekipa portala Pink.rs bila je na licu mesta i zabeležila njen izlazak iz bolnice. Dušica je bila vidno raspoložena i zadovoljna, te je za naš portal otkrila kako je ceo proces protekao.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Nisam se plašila nimalo, anesteziolog je fantastičan, kao i žena koja sprema za operaciju. Krenule su neke rime i ja sam utonula u narkozu tako što sam rimovala nešto, toga se sećam i više se ne sećam ničega. Cimerka, koja se zove Milena, mi je rekla da sam udarala nogama kad sam se pobudila, toga se ne sećam i onda sam pitala sve vreme gde je Milena, jer je ona bila uplašena i svako buđenje sam brinula da li je njoj završena operacija i kako je ona prošla. Sad moram ja malo da se smirim, jer ja mislim da mogu sve. Meni je važno da mi kažu šta smem šta ne smem, rekli su mi slobodno pomeri - rekla je Dušica.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Ona je otkrila da je puna samopouzdanja, te da je sebe pre ulaska u operacionu salu hrabrila jednom zanimljivom porukom.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Proces oporavka traje oko dva meseca, tako nešto. Ne smem da držim ruke na stranu, ne smem da podižem ništa, uspela sam sama da stavim sočiva, da se umijem... Stvarno nije ništa strašno, ja sam to htela da uradim. Jako sam srećna, mnogo sam srećnija, nije da ne boli i više razmišljam da ne uradim nešto pogrešno, da ne zeznem nešto ja. Jako sam srećna jer sam mnogo dobro to podnela, stavila sam na pozadinu ovo - šta će meni superheroji, ja sam sebi super cura. Tako je ispalo. Baš se osećam nekako kao supergirl, mislim da je to najbitnije, samopouzdanje. Nisu male, imam dve nove cimerke. Sve je super, više mi je bilo da mami kažem da je sve ok, da ne boli. Imala sam adrenalin, neizdrž da izađem što pre - ispričala je lepa voditeljka.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: N.V./R.L.

#Dušica Jakovljević