AKTUELNO

Tužnih godinu dana!

Porodica i prijatelji okupili su se danas na groblju Lešće u Beogradu kako bi obeležili prvu godišnjicu smrti Baneta Kovačevića, nekadašnjeg repera i člana grupe "187" koji je preminuo u 41. godini samo nekoliko nedelja posle svog rođendana.

Foto: Facebook.com

Bane je preminuo nakon borbe sa teškom bolešću, iako je nekoliko meseci pre smrti imao uspešnu operaciju srca koje mu je iznenada stalo kobne noći.

SNIMAK S BANETOVE SAHRANE POGLEDAJTE U NASTAVKU:

Neutešna majka, ostali članovi porodice i prijatelji danas su na Lešću obišli Banetov grob, ali među prisutnima nisu bili Marko Janković i Predrag Radosavljević s kojima je Kovačević bio član grupe "187". Njih dvojica su poslednji put u javnosti pričali o Banetu baš kada je preminuo, a tada su se kratko oglasili na Instagramu.

Foto: Instagram.com/marko_m_jankovic

Gru mu je bio veliki prijatelj!

Bane je bio blizak prijatelj i sa kolegom Daliborom Andonovim Gruom, koji je nastradao nekoliko meseci pre njega, dok je vozio kajt na Dunavu. Momci iz grupe "187" uvek su govorili da duguju veliku zahvalnost Gruu koji im je na samom početku dosta pomogao.

Foto: Facebook.com/Bane Kovačević

Ksenija Pajčin bila mu je najveća ljubav!

Kovačević je javnosti poznat i po vezi sa pokojnom koleginicom Ksenijom Pajčin, koja je takođe, tragično završila, kad joj je život oduzeo tadašnji dečko Filip Kapisoda u njenom stanu na Voždovcu.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S. K.

#187

#Bane Kovačević

#Dalibor Andonov Gru

#Ksenija Pajčin

#Marko Janković