AKTUELNO

Na rođendanskoj proslavi Marte Savić sve je prštalo od emocija.

Elena Kitić iznenadila je svoju majku Martu Savić dirljivim gestom na njenoj proslavi 51. rođendana koja je bila organizovana u jednom prestoničkom lokalu za porodicu i prijatelje. Elena je majci na kolenima otpevala jednu od najlepših balada ikada.

Atraktivna Elena, koja je već duže vreme u centru pažnje kako zbog svog izgleda tako i zbog pevačkog talenta koji je nasledila od roditelja, kleknula je i potom iz dubine duše zapevala pesmu Vitni Hjuston “I Will Always Love You“…

Foto: Printscreen Instagram

Ni Martin suprug, pevač Mile Kitić nije zaostajao sa iznenađenjima, te se latio mikrofona i svojoj dragoj otpevao pesmu ''Kraljica trotoara''. Dok je izvodio ovu pesmu, Marta je uživala, a njena naslednica Elena bila je uz nju najveća zvezda ovog slavlja.

Foto: Printscreen Instagram

Slavljenica je uglavnom sedela i ćaskala sa gostima, a njen kolega i prijatelj Saša Matić joj je sve najbolje poželeo, između ostalog, i pesmom ''Hoću da ostarim s tobom''.

Inače, Marta Savić proslavila je svoj 51. rođendan nešto ranije, budući da je rođena 7. maja… Nju je ćerkin gest veoma dirnuo, pa je ustala i iz sve snage zagrlila ćerku Elenu.

Autor: M. K.

#Elena Kitić

#Marta Savić

#Mile Kitić

#Rođendan

#pevačica

'