AKTUELNO

Tata i mama su mnogo potreseni - kaže bivša farmerka.

Učesnica šeste sezone najgledanijeg rijalitija u regionu ''Farma'' Tamara Đurić i dalje se nalazi na VMA, a juče je uradila analize i sada sa strepnjom čeka rezultate.

Lekari kažu da sve ide nabolje. Ako bude po nekim mojim prognozama, ja ću uskoro izaći. I dalje povremeno osećam bolove, jer je to bio veliki upalni proces. Radila sam juče analize i sada čekam nalaze da vidim šta će biti dalje - rekla je Tamara i objasnila:

Foto: Instagram

- Iskrena da budem, još se nisam merila. Nisam anoreksična, kao što se piše, mogu da stojim na nogama. Trudim se da jedem koliko mogu, jer nemam apetit. Iskrena da budem, neka jeza me uhvati kada prođem kroz bolnički hodnik i vidim kroz šta sve ljudi prolaze. Bude mi žao.

Na društvenoj mreži Instagram osvanula je fotografija na kojoj je Đurićeva sređena i doterana.

Foto: Printscreen Instagram

Vodim računa o higijeni i volim da sam sređena. Gde god da se nalazim, moj frizer dolazi da mi sredi kosu, pa i u bolnicu - otkriva starleta i kaže da joj je žao kada vidi mamu i tatu u bolnici.

Foto: Instagram

Tata i mama su mnogo potreseni. Ja nikada njima nisam pričala o svojim operacijama. Dešavalo se da me ne vide po nekoliko nedelja i onda kada odem kod njih kući, oni i ne primete da sam nešto radila. Mama je najviše uplašena zbog mojih kilograma - rekla je starleta.

Autor: Pink.rs

#Farma

#Operacija

#Tamara Đurić

'