AKTUELNO

Zadovoljna je dosadašnjim učešćem.

Jedan od najzapaženijih učesnika ove sezone najglednijeg rijalitija na Balkanu, "Zadruge 4" svakako je reper Milan Janković Čorba. Tim povodom kontaktirali smo njegovu majku, Jadranku Janković, koja je ekskluzivno za naš portal, Pink.rs, prokomentarisala dešavanja iz Bele kuće.

Foto: Jelena Simonović

Jadranku smo najpre pitali šta misli o Čorbinom učešću kao i da li ga njegov sin, Despot, gleda.

Moram da budem iskrena, ja u životu "Zadrugu" gledala nisam. Sad verujte, od ujutru do uveče. Snalazi se super, majkin sin, super je. Unuk gleda tatu, super je, čujemo se redovno. Gleda i njegova bivša supruga, iako su njihove relacije takve, jako joj je drago što se Milan lepo snalazi. Svi su uz njega, celo njegovo selo ne spava, svi ga prate - rekla je Jadranka za na početku razgovora za Pink.rs.

Čorba je bio u dve veze, sa Paulom Hublin i sa Tarom Simov, a poslednjih dana sve je bliskiji sa Jovanom Ljubisavljević. Čorbina mama prokomentarisala je kako joj se dopadaju njegovi izbori i istakla da bi sina najviše volela da vidi upravo pored misice Jovane.

Sve su mi cure simpatične. Paula kao Paula, lepa zanimljiva. Tara je malo agresivna, malo više vulgarna. Jovana... Šta da kažem za Jovanu, preslatka je, kulturna, fina. Navijam za Jovanu, naravno... - rekla je Čorbina mama za Pink.rs

Foto: TV Pink Printscreen

Jadranku smo pitali kako komentariše to što mnogi zadrugari misle da se Čorba šlihta Kristijanu Goluboviću, i da tu nema iskrenog prijateljstva.

Moj sin se ne šlihta nikome u životu, sve što je uspeo, uspeo je sam. I to što je pored Kristijana, ja kao majka mogu samo da budem srećna, što je pored zrelog čoveka koji je prošao mnogo u životu. On može moje dete da usmeri na pravi put, i da ga posavetuje i gleda kao svog sina. Vidim da ga je baš zavoleo, kao svog sina. Mi kao porodica smo baš srećni što je tu sa Kristijanom. Draže mi je što je sa njim, nego sa bilo kim drugim u toj spavaoni - zaključila je Jadranka.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S.M.

#Zadruga