AKTUELNO

Haos!

Nakon što se požalila zadrugarima, Maja Marinković vratila se u izolaciju, gde su Mina Vrbaški i Filip Car nastavili da joj remete san, kao i njen bivši dečko Marko Janjušević Janjuš. Kako je i obećala, Maja je otišla do Bele kuće, uzela šerpu i kutlaču i uletela kod Janjuša u rehabilitaciju, te je počela iz sve snage da lupa.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je sela kod Janjuša u krevet, a potom su nastavili da se raspravljaju o njihovom odnosu.

Ovo mi dođe kao uspavanka. Ti nisi normalna - povikao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema potrebe da radiš nešto, ako sam te zamolila, nema potrebe da radim ovo, zbog čega ne ućutiš ako sam zamolila da spavam? - upitala je Maja.
Kada si zanimljiva, možda čovek i može da se nasmeje, a kada nisi, kako čovek da se nasmeje? Ja sam tebe ostavio na miru, koliko se ja sećam. Nekad si mogla da se nasmeješ, sada ne možeš, sada se na silu smeješ. A da, maltretirao sam te - odgovorio je Janjuš.
Jesi - tvrdila je Marinkovićeva.
Što me gledaš tako? Što si sela tu? Šta se prsiš? - nastavio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa, eto, tako, ne mogu da verujem kako neke stvari postanu drugačije kada prestaneš da ih voliš. Ja ću sada izaći, a došla sam sa ovom šerpom, jer sam vas upozorila - rekla je Maja.
Tebe ni mama, ni tata ne poznaju bolje od mene, kome ti prodaješ m*da za bubrege? Ja tebe nisam spomenuo devojko! Nemoj mi te fore, slušaj, lepo ti kažem. Ja o tebi ne pričam! Pričaš ti o meni - poručio je Janjušević.
Pričam, ti i ja smo u dosta situacija ovde tema i imam prava da pričam o temi - nastavila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga