AKTUELNO

Oduševiće vas njena priča!

Pevačica Seka Aleksić ne skriva koliko je srećna, a ima sve razloge za to. Osim što ima karijeru vrednu divljenja, što je u svom životu stvorila sve sa svojih 10 prstiju, na prvom mestu ona ima porodicu koju je dugo želela i koja je podržava i prati u svakom njenom koraku. I kada to ne priča u intervjuima, gostujući u emisijama, dovoljno je da uđete na pevačicin Instagram profil i vidite njen osmeh koji uvek govori više od hiljadu reči.

Ali, sve što je Seka izgradila nije došlo lako. 

Foto: Instagram.com

Štaviše, pevačica nikada nije skrivala da je njena borba za potomstvo bila velika i teška i samim tim što se nije krila u svoja četiri zida, već otvoreno pričala sa kakvim se problemima susretala i kako je uspela da se ostvari kao majka, mnogim ženama je pomogla i usmerila ih na pravi put i usrećila mnoge parove koji sada u naručjima drže svoju decu. 

Foto: Instagram.com

Seka Aleksić je uvek otvoreno pričala o svojoj borbi, a osim svojoj doktorki, pevačica je za potomstvo zahvalna i svecu Nektariju Eginskom, kojeg srpska pravoslavna crkva praznuje na današnji dan. 

- Kao juče da sam pozvala moju doktorku kad mi je saopštila da je rezultat pozitivan, prvo sam legla na krevet i gledala u plafon i pitala se da li je moguće da je Gospod čuo moje molitve? Da li je moguće da je Sv. Nektarije toliko moćan i da je izmolio kod Gospoda naše želje, molitve? Da li je moguće da sam ja zaslužila da Presveta Bogorodica izmoli moje suze, godinama čekajući da mi Gospod podari radost? Sećam se, sklopila sam ruke na stomaku i tako zaspala. Probudim se, i dalje je sve isto, ja sam zaista trudna! Moja beba je tu! Amin, Bože! Samo molitva, samo dobra dela, samo ljubav! Sve će ove tri stvari pobediti - napisala je Seka jednom prilikom na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Foto /Privatna arhiva

Pevačica će, nema sumnje, uvek biti zahvalna kako lekarima, tako i snazi koju molitva ima jer sada ima svoja dva anđela, Jakova i Jovana, koji će joj uvek staviti osmeh na lice.

Autor: N.V.

#Seka Aleksić

#Sveti Nektarije