AKTUELNO

O njihovoj aferi su svi pričali.

Atraktivna zadrugarka Nataša Radan je tokom učešća u Zadruzi 3 iznela šokantne detalje o aferi sa tada oženjenim pevačem Amarom Giletom Jašarspahićem. Međutim, iako je na isprva početku negirala sve navode i optužbe da je bila sa oženjenim pevačem, ona je na kraju, izrevoltirana njegovim izjavama od prošlog leta nakon izlaska iz rijalitija rešila da sve obelodani i ispriča do detalja.

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić, Pink.rs/R. Lazarević, E-Stock

Što se tiče Amara, ja sam prvi put rešila da surovo iskreno pričam o tome, o toj aferi koja se pominjala još u Zadruzi. Svih sedam meseci dok sam boravila tamo, negirala sam da se bilo šta među nama dešavalo, da smo bili bliski, da smo bili prisni. Međutim, ovaj njegov poslednji intervju koji je dao pre pet, šest dana me je naterao da progovorim o svemu. To što sam ja negirala sve tamo i pokušavala njega da zaštitim, očigledno mu ništa ne znači. Ja nisam mogla da znam kakva se priča plasira napolju, da li je sve u najboljem redu, da li on ima neki problem ili ne. Ja sam osoba koja je najmanje želela da on ima neki problem jer smo mi stvarno bili u super odnosima pre mog ulaska u rijaliti. Čak, kada smo krenuli u karantin, ja sam sa njim obavila video poziv, sve je bilo super - ispričala je tada Nataša, pa se nadovezala:
Jesam se viđala sa njim dok je on bio u braku, on je bio inicijator svakog našeg viđanja, kada bi dolazio u Beograd, on se meni javljao, mi bismo se videli i pre nastupa i posle nastupa. Ne znam zašto je imao potrebu da pominje bilo kakvog PR-a koji je kao meni stavio buket u ruke da bih se ja uslikala sa njim, ne znam kakve su to gluposti, ja nisam znala da imam PR-a. Nije mi jasan, nije ispao fer niti korektan prema meni. Ja sam prema njemu imala poštovanje koje on prema meni nije, što je sada i pokazao. I te priče koje on sada prosipa, sve su to bukvalno priče za malu decu ili možda priče koje je prosipao svojoj ženi dok je bio u braku četiri godine, ali ne bih to komentarisala niti to ima veze sa mnom, to je njegov problem. Viđali smo se prošle godine, to je trajalo dva meseca pre mog ulaska u rijaliti - dodala je Radanova.
Što se tiče intimnih odnosa, to ću reći zbog sebe da stvarno do toga nije došlo. A što se tiče onoga što je pričao Bane Čolak i ostali zadrugari, a ja sam im se suprotstavljala i negirala, to ne znam šta da kažem, on jeste bio na odmoru od 1. do 7. septembra prošle godine i bilo je reči, razgovarali smo o nekom zajedničkom odmoru, ali do toga nije došlo jer sam ja ušla u rijaliti. Otkad sam izašla, mi nismo u kontaktu, nemamo nikakvu komunikaciju. Odlučila sam da progovorim o svemu ovome baš zbog tog njegovog poslednjeg intervjua jer neću više da ispadam jadnica, neka bednica koja proganja jadnog, malog Amar Gileta Jašarspahića, on je sada sa mnom završio svaku komunikaciju i ne bih da mi više postavljaju pitanja za njega niti bilo šta - zaključila je Nataša.

Sudeći po njenim rečima, njihov odnos bio je i te kako turbulentan, a u nastavku možete pogledati slike zaljubljenog para, koji je tada bio tek na početku njihove romanse koja se naknadno prekinula.

Foto: Instagram.com

Podsećamo, Nataša je i sada, tokom učešća u aktuelnoj sezoni "Zadruge", nekoliko puta pomenula svog bivšeg. Naime, otkako se potegla priča o njenoj potencijalnoj trudnoći sa Anđelom Rankovićem, Nataša se našalila, pa istakla kako bi volela da Amar peva upravo na rođenju deteta. Takođe, ona je i u noći za nama nekima od zadrugara, pominjala detalje njihovog odnosa.

On je mene muvao, držao za ruku dok je nastupao. Bila je situacija kada je izljubomorisao na mog druga koji je gej. Smetalo mu je što me je grlio na nastupu, pa mu je sklanjao ruku sa ramena, i to više puta. On i ja smo se muvali kao, slao mi je slike - rekla je Radanova, ali ju je Ermina prekinula sa pitanjem:
Kakve slike, gole? - glasilo je pitanje.
Ne bre, normalne. Znaš slao mi je i ruže za sto dok je nastupao, a ja sam uvek dobijala sto kod bine. Pričao je da me voli, da je to to. Nije mu bio bitan se*s, već da bude sa mnom - ispričala je Nataša.

O njihovoj aferi brujali su svi mediji, ali su, kako smo već istakli, na kraju progovorili i njih dvoje sami. U nastavku pogledajte još jednu fotografiju koja svedoči o njihovoj uzbudljivoj romansi.

Foto: Instagram.com

Autor: D.B.

#Zadruga