AKTUELNO

Otvoreno izneo svoje mišljenje o svemu!

O Jovanu Cvijetiću Cveletu i njegovom odnosu sa devojkom Anjom Todorović polemiše se od prvog dana kada su ušli u Zadrugu. Njih dvoje privlače veliku pažnju, a ovih dana je nastao veliki haos jer su pojedini zadrugari smatrali da je on ne brani dovoljno. Ovim povodom oglasio se za Pink.rs njegov brat Ognjen.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, ne bih imao puno toga da kažem, verujem da je to razlog zatvorenog prostora. Ja najbolje znam kakav mi je brat , kakvo je njegovo ponašanje i kakvo vaspitanje nosi iz kuće - rekao nam je Ognjen i nastavio:
Neću da lažem, Jovan mi još uvek deluje malo pogubljeno i opet kažem verovatno je to zatvoren prostor. Nadam se da će se opustiti maksimalno i da će pokazati svoje pravo lice. On je jedan veseo momak koji sve okreće na šalu i zabavu. Videćete vi to kada se on opusti - rekao je Ognjen.

Foto: TV Pink Printscreen

Na naše pitanje da li je možda Cveletova devojka Anja kriva što se on nije opustio i pokazao svoje pravo lice, Ognjen nam je odgovorio:

Ne znam da ga Anja koči, jednostavno oni su ušli kao par i on se trudi da posveti sve vreme njoj, što je i normalno. Verovatno ne želi da njih dvoje ulaze u sukobe, ali opet im je još veći teret što su kao par tamo. Mi kao porodica smo tu da ga podržimo u svemu. On zna šta mu prija kod nje i za to se bori - rekao nam je Ognjen.

Kada smo pitali Ognjena da nam kaže utisak o svom bratu u rijalitiju, on nam je rekao sledeće:

Ima vremena, upoznaćete vi Jovana kada se opusti, kad pokaže kakav je on momak i kako je vaspitan. Ja lično jedva čekam da se opusti i pokaže svima koji je on car u stvari - završio je Ognjen svoj komentar za Pink.rs.

Foto: Jelena Simonović

Autor: N.Brajović

#Zadruga