AKTUELNO

Iza njih je puno godina zajedničke saradnje.

Danas je u Beogradu na Bežanijskom groblju održan pomen pevaču Bori Drljači povodom četrdeset dana od njegove smrti. Ovim povodom za portal Pink.rs govorila je pevačica Lepa Lukić, koja je bila u suzama.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Lepa je istakla da se s Borom družila decenijama, kao i da joj je veoma teško palo što nije mogla da prisustvuju na njegovoj sahrani. Popularna pevačica pustila je i suze na grobu svog, kako nam je rekla, najboljeg kolege.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Ja sam se toliko potresla, on je bio moj najdraži kolega. Počeli smo u isto vreme, mnogo smo putovali, bilo mi je jako teško, nisam mogla da dođem na sahranu. Ja sam zvala na njegov telefon i javio mi se sin Vlada, ja mu izjavim saučešće i pitam gde je sahranjen, nisam znala da je danas godišnjica. Jutros me je pozvao, rekao da dolazi po mene i došao je u pola deset i evo danas sam tu. Isplakala sam se, osetljiva sam strašno. Teško mi je što nisam došla na sahranu - govori Lepa drhtavim glasom.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Išla sam u bolnicu, pitala sam za njegovo (Borino) zdravlje... On kaže: "Hvala ti što misliš o meni, bolje mi je, bolje mi je". Došao Era posle, kaže: "Znaš li da Bori nije dobro, ne verujem da će dugo", nije pošlo tri dana, on je završio. Ostale su fine uspomene. On je bio dobar čovek i kolega, svi su ga voleli, a sa mnom je bio najbolji i sa Erom - nastavila je kroz suze da priča Lepa.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

S obzirom na to da se Era Ojdanić nije pojavio na pomenu svom velikom prijatelju Bori Drljači, pitali smo Lepu da li se čula sa Erom i da li zna zbog čega se Ojdanić nije pojavio na groblju.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Ne znam... Nisam se čula. Šta ima da se čujem? On je bio na sahrani, on računa da je to dovoljno. Mislim da to nije dovoljno - rekla je Lepa Lukić za Pink.rs

Ceo razgovor s pevačicom Lepom Lukić na Novom bežanijskom groblju pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Bora Drljača

#Lepa Lukić