AKTUELNO

Suze, jecaji i urlici odzvanjali su imanjem.

Četvrtak su "Zadruzi" predviđen je za emisiju "Gledanje snimaka", koja raskrinkava sve tajne zadrugara i suočava ih sa svim onim što su pričali po ćoškovima, jedni drugima iza leđa ili u kasne sate, kada misle da ih niko ne može čuti.

Ipak, oni se uvek jednako iznenade kada se nađu oči u oči sa jednim takvim snimkom, što je bio slučaj i prethodne noći. Naime, počelo je vrlo žestoko, kada je pušten klip u kom reper, Nenad Aleksić Ša, komentariše svoju cimerku i blisku prijateljicu, Taru Simov. O njihovom odnosu se danima polemiše i mnogima je ova prisnost čudna, s obzirom da je on oženjen. U prilogu se jasno mogla čuti rečenica koja je zapanjila mnoge - "Kako bih te raskrcao kao kobilu".

Svi, pa i sama Tara, nije mogla da veruje šta čuje, a Ša je pokušavao na sve načine da se opravda. Zadrugare, pak, nije mogao prevariti, te su mu svi u oči rekli šta misle i u kom smeru njihov odnos ide.

Nije to rečeno. To nije moj rečnik, ja u rečniku nemam kobilu. Moj je glas, ali ja ne govorim to - pravdao se Ša.
Da sam ovo čula, presudila bih mu. Mrzim ovakvo obraćanje i takve stvari, prva bih reagovala - dodala je Tara.

Nakon onoga što mu je prikazano, kao i osuda zadrugara, Ša je izleteo iz Bele kuće i počeo da besni po dvorištu, šutirajući i pravdajući se, pa je u jednom momentu od besa i zaplakao. Naravno, prijatelji su bili uz njega, pružajući mu podršku, ali to nikome nije pošlo za rukom.

Neću da se smirim, pre ću da platim 50.000 evra. ja ovu devojku ne muvam! Nekom ću j*bati mamu! J*bem vam i Draganu Mitar i sve - urlao je Ša.

Međutim, tu nije kraj! Ubrzo je razotkrivena još jedna tajna, koja se tiče ljubavnog života Mine Vrbaški. Iako su svi nagađali da je Filip Car samo trenutna zamena Mensura Ajdarpašića, prema kome Mina i dalje potencijalno gaji neke emocije, sinoć je palo šokantno priznanje. Naime, ona je ustala i pred svima izjavila da su joj se vratila osećanja prema Vladimiru Tomoviću.

Priča sa Filipom je završena, ja priznajem da mi se vraćaju emocije prema Tomoviću, on me nikada nije vređao, bila sam sjajna devojka kada sam bila sa njim - rekla je MIna
Meni je ovo smešno. Ne znate na šta je Mina spremna, znam kako sam prošao sa Minom Vrbaški. Kako sam lepo izašao... Kada je Mina u pitanju, meni su leđa uza zid i to zalepljena - istakao je Vladimir.
Ja sam mislio da ima osećaj prema bivšem momku (Mensuru), to su neke normalne stvari. Video sam dva, tri puta da je gledala prema njemu (Tomoviću). Ja sam njoj rekao kad sam ulazio da sam imao emociju prema Aleksandri - istakao je u nastavku Car.

Odmah nakon, usledio je novi haos. Jovana Tomić Matora, koja ne krije da je Sanja Stanković njena neprežaljena ljubav i da joj nije lako da gleda muvanje Anđela Rankovića i nje, saznala je da joj je prijatelj, Ša, radio iza leđa i, kako ona kaže, nabijao rogove.

Čim je čula da je Ša podržao njenu bivšu da započne novu vezu, obrušila se na njega pred svima, što je eskaliralo u ogroman sukob.

Sanja se na početku klipa družila sa Ivanom Marinković, drugi deo je da Sanja ne može da dođe sebi zbog Frana, da ne bi ispala kao folirant. Meni su Anđelo i Sanja nabijali rogove konstantno. Sanja neće da uđe u vezu sa njim zbog naše zajedničke drugarice. Anđelo može da radi šta hoće, ali oni meni nabijaju rogove, ispada da sam ja psihopata. Ja nju znam u dušu i šta i kako pokušava. Ša je rekao na klipu da je to sve okej što se dešava između njih. Ja bih najviše volela da nemam emocije prema njoj, ali imam. Meni je Monika rekla da me oni komentarišu da sam psihopata i svašta nešto. Ona je htela da se opravda i zato je napala Frana - rekla je Matora.

Ono što je još veći šok bio, jeste rekcija Frana Pujasa, koji je pročitao Sanjine planove:

Htela je da me poljubi na silu, jer je znala da će izaći klip (poljupca sa Anđelom) - prokomentarisao je Fran Pujas.

Jedna od gorućih tema prethodne nedelje, jeste i flert zauzete Jovane Ljubisavljević i Milana Jankovića Čorbe. Iako su oni negirali da među njima postoji bilo šta više od prijateljstva, klip je dokazao suprotno. Zadrugari su odmah reagovali i potpuno iskreno komentarisali ovaj odnos.

Ako si imala dečka, više nemaš dečka - dobacio je Lepi Mića.
Njemu nije problem da povede verenu devojku Maju u hotel i da mu kaže da mu se sviđa, što bi mu bio problem za ovo? Kad si ušao u priču sa Majom, nije ti bio problem verenik. Isto, tvoja bivše Tara i Paula kažu da je ovo tvoj model muvanja - istakao je Vladimir Tomović.

Ermina Pašović, koja je poznata po britkom jeziku, momentalno je ustala i iznela sva saznanja koja poseduje o misici.

Prva sam rekla Vladimiru da se skloni od Jovane, da je namazana... Ovako, desilo se ovo, bila sam u emisiji, jedan dečko mi je rekao da je išao u školu sa misicom. Rekao mi je da je Jovana glumica najveća na svetu. Dok je bila u Ekonomskoj, svi muškarci su je drpali. Svi je hvatali. Da, isto kao što je rekla da nije imala drugog dečka osim Luke, a ja sam došla do fotografije koju sam prosledila, gde ona leži, a iza je dečko koji nije Luka. Neka se oglasi Cveletov drugar Limunada - govorila je Ermina.

Jovana nije mogla da podnese ove reči, pa joj se unela u facu i vikala na nju iz petnih žila, ali Ermina nije odustajala.

Bivši ljubavnici, Paula Hublin i Toma Panić, napravili su buran preokret u svom odnosu. Prvo su bili u vezi, a onda raskinuli žustrim svađama, dok su sada ponovo zakopali ratne sekire, pa mnogima deluje da će ponovo doći do pomirenja.

Mnogima, ali ne i Tomi. On je potpuno ubeđen da će se Paula i Fran pomiriti, te da samo čekaju pogodan trenutak za to.

Moram da prokomentarišem sve ovo. Ja sam odlučio da budem dobar prema njoj, jer je ona odlučila da bude fina, da bi se vratila Franu. On ima problem, jer bi se vukle sve teme (ako bi se sad pomirli). Oni su ušli ovde toliko dogovoreno i spremno. U ovim sad situacijama, gde ona njega brani, ja se nasmejem. Meni je ovo postalo sprdnja, ja jesam dobar sa njom, ali jer želim da čujem neke stvari. Kaže da joj nedostaje kad ide da spava. Neka me pusti tinejdž fora. Na kraju će ovde "velika ljubav" pobediti i ja sam za to. Ja ne znam više, ja kada sam bio klinac od 20 godina nisam bio spreman na ovakve stvari. Ovamo volim njega (Frana), a j*bem se sa drugim. Žele da ispeglaju odnos između njih, i želim da to ispeglaju - istakao je Toma Panić.

Usledila je bolna ispovest Hublinove, u kojoj je iznala na čistac razlog njenog ovakvog ponašanja i igranja sa muškarcima. Svi su ćutke slušali njeno izlaganje, koje nije karakteristično za Paulu:

Ja sam dete razvedenih roditelja, sama sam se odgajala, i to je to. Nje se to ne tiče niti treba da se pravdam. Moja majka je upućena u moj život, kao i otac. Ja sam u sedmom osnovne bila u policiji. Bila sam sama od 14,15 godina. Išla sam u katoličku školu, to je normalna škola. Ja sam uvek bila i ostala buntovna, i moji roditelji su većinu stvari znali, ja sam svoje probleme rešavala sama, i takva sam. Psujem, nemoralna sam, moj život je otvorena knjiga. Svesno sam radila sve u mom životu, snosila sam posledice za milion stvari, snosiću i dalje. Ja sam takva, sama sam se odgajila. Ne može niko da me komentariše. Ja kod kuće nisam upoznala ljubav, ja se tražim, tražim tu ljubav jer je niakda nisam osedila, ali niko nema prava da kaže da sam loša. Nesvesno povređujem ljude - rekla je Paula.
Namerno povređuješ ljude - dobacio je Fran.

Suze su nešto što je takođe obeležilo prethodnu noć. Uplakana nakon klipova bila je i Anja Todorović, kada se saznala za podsmevanje od strane svojih cimera.

Jovan Cvetić Cvele, njen dečko, mirno je sve prihvatio, te nije stao u zaštitu svoje devojke, nego je nemo posmatrao ono što se u prilogu dešava. Istakao je da ne vidi ništa loše u tome i da nema potrebe da je brani ili staje u njenu zaštitu.

U video - prilozima pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga