AKTUELNO

Kija otkriva kako se bori sa svojim zdravstvenim problemima.

Pobednica ''Zadruge 1'', popularna pevačica Kija Kockar nedavno je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelila vest da se ne oseća dobro, te da ima prehladu, zbog čega joj donose hranu i sve neophodne namirnice. U pojedinim domaćim medijima spekuliše se da je Kija uradila test na koronu, te da je pozitivna na ovaj opaki virus, a mi smo stupili sa njom u kontakt kako bismo proverili kakvo je njeno trenutno zdravstveno stanje.

Kako je Kija otkrila za Pink.rs, test je pokazao da je negativna. Međutim, Kockareva kaže da ima grip, te da je bila jako loše, ali i da mora da ostane na nogama zbog najbolje drugarice koja je danas saznala da ima korona virus.

Foto: TV Pink Printscreen

- Jesam se testirala. Već dva puta otkad traje epidemija. Negativna sam bila oba puta. Imam grip, sad mi je malo lakše, ali sam bila jako loše, jer zbog epidemije nema normalnih mogućnosti da odeš u bolnicu, da primiš infuziju ili snimiš pluća, sve je otežano sada... Pijem vitamine, izlazim malo na vazduh, pa mi bude lakše. Moja najbolja drugarica ima koronu, danas je saznala i moram sad da skupim ja snage da budem uz nju i da joj nosim sve što treba - poručila je Kija za Pink.rs.

Autor: M.K.

#Kija Kockar