AKTUELNO

O ovome ne vole puno da pričaju.

Već godinama mediji u Hrvatskoj bruje o tome da je pevačica Severina Kojić napustila srednju školu i da ima samo osnovno obrazovanje. Naime, Severina je upisala srednju muzičku školu "Josipa Hatzea" u Splitu, ali je brzo od nje i odustala.

Foto: Jani Ugrin

Edita Aradinović takođe je odlučila da napusti školu zbog svoje karijere. Ona se, kada je počela da peva, ispisala iz srednje tehničke škole za dizajn.

Foto: TV Pink Printscreen

Školu je napustila i njena starija koleginica Verica Šerifović, kojoj obrazovanje nije bilo prioritet, već se posvetila karijeri. Tada ju je rođak, koji je svirao u orkestru, pozvao da mu bude pevačica.

Foto: Instagram.com/vericaserifovicofficial

Kako je angažman podrazumevao gostovanja u hotelima širom bivše zemlje, prekinula sam redovno školovanje i započela muzičku karijeru - rekla je Verica jednom prilikom.

Foto: Instagram.com/darabubamara_official

Srednju školu nikada nije završila ni Dara Bubamara, a isti slučaj je i sa Vesnom Zmijanac kojima ima samo diplomu kursa daktilografije. Prema pisanju štampe, osnovnu školu imaju završenu i Ljuba Aličić, Era Ojdanić, Zorica Marković, Zlata Petrović.

Autor: S. K.

#Dara Bubamara

#Edita Aradinović

#Era Ojdanić

#Ljuba Aličić

#Severina Kojić

#Verica Šerifović

#Zorica Marković