AKTUELNO

Ovo niste znali o njoj!

Atraktivna starleta Soraja Vučelić ne prestaje da izaziva pažnju kako svojim stajlinzima, tako i njenim burnim životom koji odiše luksuzom i aferama koje su široj javnosti poznate. Ono što mnoge zanima jeste i njen privatan život, a starleta često putem društvene platforme Instagram, svoje pratioce upoznaje sa svojim emotivnim partnerima.

Foto: Instagram.com

Ono što je u medijima odjeknulo kao bomba bilo je vezano za njenu vezu sa poznatim turskim milionerom koji je javnosti poznat po mnogim krivičnim delima za koje je osuđivan. Naime, Turčin je bio povezivan sa preprodajom oružja, koje je, kako su tamošnji mediji navodili, prodavao Sirijskim teroristima. On je takođe, zbog toga bio hapšen, nakon čega mu je i supruga ubijena iz osvete.

Popularnoj starleti Soraji Vučelić nedavno je bio rođendan, a između ostalih čestitki koje su pristigle na njen račun, našla se i čestitka njenog bivšeg dečka Cerkesa Cengiza.

Foto: Instagram.com/cerkescengiz

On joj je poželeo srećan rođendan njihovom zajedničkom slikom koju je objavio na društvenoj mreži Instagram.

Ono što je zanimljivo kada govorimo o njenom bivšem dečku jeste to, da je na osnovu njegovog života i svega što je proživeo, snimljena serija koja je i te kako popularna u njjihovoj zemlji. Serija nosi naziv po njemu, odnosno po imenu ovog popularnog Turčina a to je ime “ÇERKES”.

Autor: D.B.

#Soraja Vučelić