AKTUELNO

Kada bih po ceo dan plakala, i razmišljala, bilo bi mi još gore - kaže bivša farmerka.

Nekadašnja učesnica najgledanijeg rijalitija u regionu “Farma” Tamara Đurić koja se na VMA i dalje leči posle komplikacija prouzrokovanih akva-filerom koji je ugrađen u njenu zadnjicu kaže da se pomirila sa činjenicom da će njeno lečenje potrajati, ali kako ističe, ne želi da kuka nad svojom sudbinom i da klone duhom.

Foto: Instagram

Ne želim sebi da oduzmem život, niti imam preteranu želju za umiranjem, jer ovozemaljski život još uvek nisam proživela onako kako sam htela, tako da me onozemaljski ne interesuje. Istina je da želim da malo ubrzam lečenje… Bilo bi malo morbidno da vam pričam šta i kako, i to bi bilo preveliko ulaženje u privatnost. Mora da se uradi još par stvari i da se moje lečenje ubrza i da ja nastavim sa normalnim tokom života – kaže Tamara i dodaje da se pomirila sa činjenicom u kakvom je stanju trenutno.

- Doktori čekaju konsultante iz inostranstva, da bi sve prošlo u najboljem mogućem redu i više nema mesta brzopletosti. Ja se osećam dobro generalno, i pomirila sam se činjenicom u kakvom sam stanju, i kada bih po ceo dan plakala, i razmišljala, bilo bi mi još gore. Pomirila sam se s tim i čekam dan da sve bude kako treba – tvrdi Đurićeva koja je otkrila da će po izlasku iz bolnice otići kod svoje porodice u Smederevsku Palanku gde će se oporavljati.

Daj Bože da izađem zdrava, a ako budem zdrava, otići ću kod mojih u Palanku, imaju veliko dvorište, pravi mali zoološki vrt, i tamo me čekaju moje pudlice i svež vazduh. I planiram da jedno vreme provedem sa svojim roditeljima - rekla je Đurićeva.

Autor: Pink.rs

#Farma

#Tamara Đurić

'