AKTUELNO

Nije joj jasan koleginicin potez.

Društvene mreže eksplodirale su kada je Nada Topčagić objavila staru fotku na kojoj u toplesu pozira sa Suzanom Mančić. Usledila je lavina komentara i reakcija, a nema nije ovaj put bila ni njena koleginica Zorica Marković.

Foto: Instagram.com/topcagicnada

- Ne znam šta Nada Topčagić radi i zašto je i iz kog razloga pustila svoju fotografiju u toplesu u javnost. Ja nju mnogo volim, ona je blesava i pozitivno luda, ali ne znam svrhu, namenu i cilj. Okej, lepo je pokazati da si nekada bila lepa i mlada. Ako je htela da skrene pažnju ovom slikom u ovom nekom vakumu gde se ništa ne dešava, da ne bi možda otišla u zaborav. Mada, ona žena ima pesmetine i hitove, ali sada nema ni muzičkih emisija za pevače, pa 'ajde da skrene pažnju na taj neki način. Ja ne mogu to da joj zamerim, jer je pozitivno luda. Ja takvu sliku nemam, a i da imam, u ovim godinama ne bih objavljivala, ali svako ima pravo da radi šta hoće - kaže Zorica i dodaje:

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

- Čujem da je ogovaraju, da je za mnoge ovaj njen potez degutantan. Svakako, izazvala je reakciju, odmah su je zvali na mnogobrojna snimanja kako vidim - zaključila je pevačica.

Autor: D.T.

#Nada Topčagić

#Zorica Marković

#pevačica