AKTUELNO

Divan dan!

Dragana Mitar, bivša učesnica rijalitija "Zadruga", danas ima veliki razlog za slavlje - naime, njen sin jedinac Jovan, kojeg je dobila u braku s bivšim suprugom Sinišom Dragutinovićem, danas je napunio 6 godina, zbog čega je ponosna mama upriličila rođendansko slavlje u jednoj dečijoj igraonici u Beogradu.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

S obzirom na ne tako povoljnu situaciju zbog koronavirusa, koji je uhvatio maha, Dragana ovaj put nije upriličila gala, već intimnu proslavu, za najbliže članove porodice i nekoliko slavljenikovih drugara, koji su se uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera odazvali pozivu i ulepšali mu divan dan.

Foto: Instagram.com/dragana_mitar

Sve je bilo u znaku Spajdermena, omiljenog Jovanovog crtanog lika - od torte preko dekoracije, a ponosna mama za ovu priliku odabrala je plavo odelo, u kom je pozirala pred objektivom fotoreportera.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

S pratiocima na društvenim mrežama podelila je samo delić atmosfere s rođendanske proslave na kojoj je glavna zvezda bio njen sin, a da li joj je društvo pravio Đorđe, novi emotivni partner sa kojim je uplovila u vezu po izlasku iz treće sezone "Zadruge", za sada nije poznato.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: D.T.

#Dragana Mitar