AKTUELNO

I ovaj put bila je oštra na jeziku!

Ovog puta u novoj rubrici portala Pink.rs ,,Zadruga - Sami protiv svih" ugostili smo Staniju Dobrojević, kojoj smo dali najturbulentnije klipove iz aktuelne sezone najgledanijeg rijalitija ''Zadruga 4'', kako bi čuli njeno mišljenje.

Prvi video-prilog koji je Stanija pogledala bio je ulazak njene nekadašnja rijaliti prijateljice Maje Marinković, koji je prošao izuzetno zapaženo, što zbog njenih estetskih zahvata, što zbog njenog odnosa sa bivšim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem.

Foto: Pink.rs

- Dopada mi se stajling, pojava ta za ulazak, s obzirom na to na priču sa Janjušem, mislim da se vraća da mu se osveti, jer je povređena i mislim da će tu svega da bude, očekujemo.

Sledeći video materijal bio je sukob Kristijana Golubovića i Frana Pujasa na početku rijalitija. Milionski video i dalje se komentariše, a Stanija je kao i uvek bila iskrena i direktna.

- Nekako je Fran bio iskren u tome što je rekao: ,,Dobio si po...", ne dopada mi se što se Kristijan prodao za novac, da izgubi taj meč, ali okej, sve za pare.

Foto: Pink.rs

Video koji je izazvao mnogo polemike među zadrugarima, ali i među publikom jeste sukob Vladimira Tomovića i Kristijana Golubovića i to baš zbog naše sagovornice. Poznato je da su Stanija i Vladimir bili u emotivnoj vezi, dok sa druge strane, buran i turbulentan odnos sa Golubovićem završio se na sudu.

Foto: Pink.rs

- Ovde mi se dopada Vladimirom stav, da sam ja bivša devojka, svako je krenuo svojim putem, ali mi se dopada taj stav, jer ja ne bih dala na svog bivšeg. Ali Vladimir je mene ispljuvao, da nije to uradio, bilo bi super.

Materijal za koji smo morali da je upitamo za komentar bio je kada je Milan Janković Čorba šokirao sve pričom da je imao vlažne snove o Staniji, kao i da je ejakulirao u donjem vešu tokom sna. Dobrojevićeva nije želela mnogo da komentariše, isticajući da je on Kristijanov prijatelj.

- Mislim da je to izmišljena priča, da se podigne priča. Kristijanove bajke.

Foto: Pink.rs

I za kraj, Staniji smo pustili video-klip u kom se bivša inspektorka Ljiljana Stevanović Lili obračunala sa svim zadrugarima, isticajući da zna sve informacije o devojkama iz Bele kuće koje su se bavile najstarijim zanatom.

Foto: Pink.rs

- Šta da iskomentarišem, nisam upućena skroz u njeni lik i delo, a ni ostalih devojaka, ja kada sam u rijalitiju ja pucam informacije. Jedino što sam skupljala informacije bilo je o Kristijanu i to je to, jer sam sa njim imala sukob. Žao mi je i što je došlo do svega toga, kada bih ušla, sve informacije skupljam o svakom i za crnim stolom kad je frka. Kakve informacije inspektorka ima o meni? Jedinu kaznu imam za parkiranje. Uvek me stavljaju u taj kontekt, u isti koš sa tim devojkama, i onda na kraju stave da imam kaznu za parkiranje - rekla je Stanija.

U nastavku teksta pogledajte šta je to Stanija još rekla o aktuelnoj sezoni Zadruge, koja obara sve rekorde gledanosti iz dana u dan.

Autor: Ognjen Bogdanović

#Fran Pujas

#Kristijan Golubović

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

#Zadruga