AKTUELNO

Noć zabave pretvorila se u nešto drugo.

Kako su zadrugari u ponedeljak proslavljai Đurđic, a u utorak rođendan Frana Pujasa, Veliki šef je odlučio da u utorak veče umesto žurke organizuje zanimljivu igricu. Belu kuću posetio je voditelj Dragan Marinković Maca, koji je zadrugarima objasni pravila igre. Novi izazov bio je nabrajanje pojmova, Maca je izvlačio papiriće iz kutije, a zadrugari su morali da nabroje tri pojma koja su se tražila od njih.

Na samom početku "zablistala" je Maja Marinković, koja se ni prošle sezone nije baš najbolje pokazala u kvizu opšteg znanja. Maja je imala poteškoća sa nabrajanjem mediteranskih biljaka, a na Macino pitanje zna li uopšte gde je Mediteran, ona je istakla da je na moru i na jugu Afrike.

Na iznenađenje mnogih, pevačice Ivana Šašić i Sandra Rešić nisu umele da nabroje starogradske pesma, što je iznerviralo Lepog Miću.

Između ostalog, zadrugari su imali poteškoća i sa nabrajanjem rimskih bogova.

Zbog ometanja igre i nepoštovanja pravila, Maca je saopštio zadrugarima da su svi kažnjeni smanjenem budžeta od po 1.000 dinara, a potom se igra nastavila.

Lepi Mića je podigao duh zadrugara, kada je dobio izazov da nabroji svoje neobične snove. On je istakao da je jednom prilikom sanjao da je imao vrelu akciju sa Deda Mrazom, što je zasmejalo zadrugare.

U igri se loše pokazao i Mišel Gvozdenović, koji je mnogo puta kiksirao, a na iznenađenje svih, bivša inspektorka Liljana Stevanović Lili, koja je završila dva fakulteta, nije mogla da se seti tri srpska pesnika.

Kada je Milica Kemez dobacila Kristijanu Goluboviću tokom njegovoj izlaganja da puževi nisu spori, ovaj zadrugar se polio vodom.

Nije samo igrica bila zanimljiva, već i ono što se dešavalo u međuvremenu. Sanja Stanković, koja je prolila reku suza na jučerašnjoj proslavi Frana Pujasa zbog toga što ne može da bude sa njim, osamila se sa ovim zadrugarom u toaletu, gde je počela da mu otvara dušu.

Sanja je nakon toga pokušala da poljubi Frana, a on se jedva iščupao.

Molim te, molim te, molim te, ne želim - govorio je Fran, dok je Sanja pokušavala da ga poljubi.

Kada je shvatila šta je uradila, Sanja je otišla od Frana, a tako slomljenu pokušale su da uteše Mina Vrbaški i Tara Simov. Mina je prebacila Tari da loše savetuje Sanju, jer podržava njeno nabacivanje Pujasu.

Igra se nakon ovog brzo završila, a zadrugari su se razbežali svako na svoju stranu. Sanja se potpuno slomila, pa je otišla do Rajskog vrta, gde je nastavila da plače, a prišla joj je Jovana Ljubisavljević, koja je pokušala da je uteši, ali joj je i očitala bukvicu.

I Fran je završio u suzama, ali ne zbog Sanje. Pujas se smestio u krevet, uzeo sliku svojih ljubimaca koju je dobio za rođendan, i počeo da lije gorke suze. Ovo nije prvi put da Fran plače zbog njih. On je i juče nakon proslave u pušionici plakao gledajući u sliku svojih pasa.

Sanja je potom otišla na dok, gde je nastavila da plače, ali i da priča sama sa sobom.

Veliki šef je odlučio da obraduje zadrugare, te im je poslao stvari koje su stigle od njihovih najbližih. Vladimir Tomović je prvo sakrio stvari koje su stigle za Jovanu, da bi joj ih posle dao.

Jovana je bila oduševljena stvarima koje su stigle, a među njima se nalazila i bunda koju je poslao njen dečko Luka, a koju je ona, kako je navela, čekala za njihovu godišnjicu.

I Bora Santana bio je oduševljen stvarima koje su Milica Kemez i on dobili, a posebno ga je oduševio jedan kombinezon, koji je odmah obukao i počeo da pravi šou.

Nešto je rastužilo Maju Marinković, koja je šetala imanjem sama, pa tugovala ispred sobe za izolaciju, gde boravi kao ovonedeljni potrčko.

Nenad Lazić Neca, koji je danima bio tužan zbog toga što ne može da se seti lika svojih roditelja, priznao je zadrugarima da je sanjao mamu i da je srećan zbog toga.

Necinu sreću pokvarila je svađa sa Vladimirom Tomovićem, koji je ovu priču proširio po imanju, a Lazić ga je čak i opsovao.

Da jutro ne bude mirno potrudili su se Zvezdana Stevanović i Stefan Šebez, koji su se posvađali zbog kreveta, a pevačica je umalo nasrnula na cimera. Zadrugari su je smirili, kako ne bi došlo do nečega što niko ne želi.

Za nemirno jutro zaslužni su i Maja Marković i Alen Hadrović, koji su se zavukli ispod pokrivača, pa se prepustili strastima.

Ako se po jutru dan poznaje, sreda će biti uzbudljiva. Zato ostanite i dalje uz televiziju Pink, a sve što ste propustili pronađite na zvaničnom Jutjub kanalu "Zadruge", kao i na portalu Pink.rs.

Autor: M. P.

#Zadruga

#Zadruga 4

#presek dana