AKTUELNO

Pet hiljada dinara joj je kao pet miliona.

Čuvena glumica Ljiljana Jakšić, koju svi još pamte kao Salvetu iz humorističke serije "Kursadžije", pre nekoliko dana proslavila je rođendan. Do sada je ona u više navrata govorila o teškoj finansijskoj situaciji u kojoj se našla ove godine.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, ipak je rešila sada da iznese i nove detalje. Njeno stanje u kom se nalazi, mnoge je šokiralo.

Komšija mi juče kuca na vrata, treba da se da 5.000 za lift, održavanje godišnje, šta već. Ja u šoku, meni je trenutno 5.000 dinara kao 5 miliona! Držim taj papir, bila sam van sebe, a moja ćerka odlazi u sobu i donosi mi novčanice koje je skupljala. Po 200, 300, 500, sačuvano u novčaniku malom, daje mi i kaže: "Izvoli, da platiš lift". Insistirala je da uzmem, rekla sam joj: "Ostavi, tražiću ti kad ne budem imala baš ništa", tako je bilo - priča glumica i dodaje:

Foto: TVPink Printscreen

Ćerkica je jako empatična, emotivna, pohađa besplatne časove gimnastike. Sve smo sveli na minimum. Sve je "zabibereno" stambenim kreditom. Teško je. Moram da zahvalim svojim prijateljima na pomoći, velikoj pomoći. Imala sam neku ušteđevinu, to je to. Posla nema već duže vreme, volela bih da glumim u nekoj seriji, ili u nekom filmu, još bolje - istakla je Ljiljana u jednoj emisiji.

Autor: Pink.rs

#Ljiljana Jakšić