AKTUELNO

Sada se i on oglasio.

Stefan Đurić Rasta uhapšen je početkom oktobra u Beogradu, a kod njega je kako se navodilo, pronađeno nekoliko kesica marihuane u samom centru grada. Ubrzo zatim naložen je i pretres njegovog stana na Vračaru, gde je policija navodno pronašla veću količinu droge. 

Foto: Instagram.com/stefanrasta

Više javno tužilaštvo ubrzo se oglasilo i saopštilo da je osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati. Sa njim, bio je i još jedan mladić, koji je navodno posedovao veću količinu kokaina.

Vest da je Rasti navodno produžen pritvor i da će narednih 30 dana boraviti iza rešetaka odjeknula je 4. oktobra – zbog optužbi za nedozvoljenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga. Sud im je, naime, odredio pritvor jer postoji opasnost da bi u kratkom vremenskom periodu navodno mogli da ponove delo. 

Foto: Instagram.com/ukicertic011, E-STOCK/MOMIR ČUBRILOVIĆ

Pritvor je određen po predlogu Višeg javnog tužilaštvu u Beogradu, odakle su ranije danas potvrdili za domaće medije da je obavljeno saslušanje optuženih, a da je Rasta negirao krivicu tvrdeći da su supstance koje su pronađene kod njega bile za sopstvenu upotrebu.

Pošto je transportovan u Centralni zatvor, Rasta se navodno pridružio tada Urošu Ćertiću, koji je tamo boravio zbog osnovane sumnje za nelegalno posedovanje oružja. Nakon svega Uroš je odlučio da prokomentariše Rastinu situaciju.

Može da bude, ne daj Bože, vrlo lako tri godine… – rekao je Uroš.

Autor: Pink.rs

#Stefan Đurić Rasta

#Uroš Ćertić