AKTUELNO

Osećala se kao da ima "osmog putnika".

Glumica Milica Milša nedavno je bila pozitivna na koronavirus, a sada se sa istim problemom bori i njen suprug Žarko Jokanović koji se nalazi u jednoj kovid bolnici u Beogradu. Ona je sada rešila da ispriča sve detalje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nosila sam masku, naravno, stalno, ali mi glumci smo glineni golubovi. Znam kako sam se zarazila, na poslu, naravno. Ali šta ću… Kolega koji mi je preneo je sada hvala Bogu dobro. I kolega od koga se on zarazio je takođe zdrav. To je taj lanac koji je krenuo i nije nam bilo pomoći… Samo da svi ozdravimo pa ćemo sve lako. Nije prijatno, znate. Zaista sam se osećala kao da imam "osmog putnika" u sebi, vanzemaljca koji ide i rovari negde, buši i ruši po mom telu, a da ja ne znam šta zapravo čini sa mnom. Jedan nepoznati virus koji čini da ne možete da se pouzdate u svoj subjektivni osećaj kako vam je… Veoma je varljiv taj osećaj kod korone - priča Milica Milša.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Milša je istakla i da je bolest u njenom slučaju bila blaža u odnosu na stanje u koje je zapao njen suprug.

Bogu hvala, sada sam dobro. Kod mene je sve trajalo 15 dana, mada se još čuvam i odmaram. Imala sam temperaturu koja nije bila veća od 37.6 i to je trajalo nekoliko dana. Konstatovan mi je početak zapaljenja pluća sa jedne strane. Ležala sam, pila terapiju, uzimala lekove, primala injekcije fraksaparina… Žarko je bio u kući sve do 12 dana, njemu su temperature bile mnogo više. Tog dvanaestog dana njemu se temperatira nije spuštala ispod 39. I onda je otišao u bolnicu. Sada je bolje, stabilno je i ja očekujem da će se, bože zdravlja, vratiti sledeće nedelje kući - rekla je ona.

Autor: Pink.rs

#Milica Milša

#Žarko Jokanović